Christina Aguilera rózsaszín hajra váltott
2012. augusztus 29. 19:47
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
azok a rajongók, akiknek nem tetszenek a plusz kilói, nem is rajongók. egészséges, és mint mondta, jól érzi magát úgy, ahogy van. mindenki első sorban önmagának kell, hogy tetszen. lenne inkább csontos, beteges anorexiás?
a rózsaszín hajról csak annyit, hogy szerintem nem az ő világa. Ő ennél egy kicsit komolyabb, határozottabb nő.
nála a szőke a nyerő.
a rózsaszín hajról csak annyit, hogy szerintem nem az ő világa. Ő ennél egy kicsit komolyabb, határozottabb nő.
2012. augusztus 29. 20:50
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
furcsa de a frufru szerintem nagyon rosszul áll neki...
2012. augusztus 29. 20:55
A címet olvasva azt hittem, egy színes tincs lesz a hajában. Ez a haj szörnyen áll neki, még jó, hogy csak paróka. Kár lenne a hajáért, a szőke nagyon jól áll neki, természetes.
2012. augusztus 29. 21:10
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát, demi haja sokkal szebb mondjuk neki csak a vége rózsaszín, de akkoris
2012. augusztus 30. 10:20
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
mindenkinél most a rikító hajszín a menő??nem értem:/
2012. augusztus 30. 12:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jézusom... ez nem valami jól néz ki... :/
2012. augusztus 30. 13:25
Istenem, ez csak egy PARÓKA. (látszik, hogy sokan csak a címéig jutottak el, és csak a képet nézték meg -.-) ... bár én ezen a képen egy jót nevettem.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.