Fluor az autók között lövöldözött - lekapcsolta a rendőrség
2012. augusztus 28. 14:00
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Fluor most se csalódtam benned .. x'DD mondjuk.. én is ezt tettem volna .. amilyen hülye vagyok én is c(: de Fluort is ezért birom, mert ilyen fogyatékos '
(mint én x) )
2012. augusztus 28. 14:07
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Fogyatékos
D Nem hiszem el, hogy egy huszonnéhány éves embernek ez még örömet tud okozni. Úr Isten...
2012. augusztus 28. 14:07
Remélem kivégzik emiatt és végre fellélegezhet az ország.
)) (De sajna ez csak egy szép álom
)
2012. augusztus 28. 14:28
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Szórakozhatna felnőtesebb dogokkal is!
2012. augusztus 28. 14:41
Ez nem normális.Usában volt egy eset...Egy srácot azért lőttek le mert egy műanyag fegyver volt a kezében.Egy játék pisztoly miatt.Mondjuk ott sokkal jobban ki van hegyezve a rendörség a fegyeverekre.De amilyen irányban haladunk, nálunk is hamarosan változni fognak a dolgok, és legközelebb lehet nem ússza meg ennyivel.Idióta barom állat.
2012. augusztus 28. 14:43
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
komolyan mondom hogy FLuor egyre hülyébb:D
2012. augusztus 28. 14:45
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
nagyon sötét lehet valami az agyában...:"DDDDDDD
2012. augusztus 28. 14:47
Ez jó! XD Egyre jobban bírom, nagyon jó fej. Ahhoz képest, hogy mennyi idős elég jól elszórakozik ezekkel a gyerekes játékokkal.
Mondjuk elég kellemetlen lehetett az incidens a rendőrőkkel.
Mondjuk elég kellemetlen lehetett az incidens a rendőrőkkel.
2012. augusztus 28. 14:49
Aha, nagyon jó fej. Inkább egy közveszélyes őrült!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: