Az aranytorkú énekesnő gőzerővel dolgozik az első önálló albumán és hamarosan visszatér Magyarországra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Péter Szabó Szilvia visszatér!
2012. augusztus 27. 13:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát ez meg ki a franc??? nem is sztár kezdjük ott!!!
2012. augusztus 27. 13:52
Nem is tudtam, hogy eddig külföldön volt.
A NOXot nagyon szerettem, viszont attól tartok, hogy Szilvi is tucatzenét fog csinálni.
2012. augusztus 27. 13:54
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
ki a franc ez ???? maradna ahol van !!!
1 felhasználónak tetszik:
eszti0812
2012. augusztus 27. 13:58
Annak örülnék a legjobban, ha ismét összeállna a NOX.
2012. augusztus 27. 14:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (eszterke126 @ 2012.08.27. 13:54)
ki a franc ez ?? maradna ahol van !!!
Kattints rá a profiljára,és megtudod.
Idézet (Dzsenifer3 @ 2012.08.27. 13:50)
nem is sztár kezdjük ott!!!
Miért nem sztár?Mert nincs minden nap az újságok címlapján?
Az pedig pláne "jó",hogy úgy alkottok róla véleményt,hogy (ezek szerint) nem is ismeritek.
Egyébként nagyon szép hangja van,még a NOX idején hallottam élőben énekelni.Én örülök neki,hogy visszatér.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. augusztus 27. 14:13
Én sem tudtam hogy külföldre ment. De kíváncsi vagyok az albumára.
2012. augusztus 27. 14:15
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Örülök neki, hogy visszatér. Csodás hangja van, a NOX-ban is szerettem, most is.
2012. augusztus 27. 14:19
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
dzsenifer3 és dzsenci. egyáltalán hallgatok magyar zenéket?Vagy netán régebben nem hallottátok a NOX dalát.Egyébként meg igazad van dzsenifer3,nem sztár.Hanem énekesnő.Egy gyönyörű hangú énekesnő.
Amúgy nagyon várom már az albumát,annyira jó zenéket csinált annak idején a NOX együttessel.Nem tudom,hogy milyen lesz a zenekar nélkül csinálni,de biztos,hogy jó lesz.
Amúgy nagyon várom már az albumát,annyira jó zenéket csinált annak idején a NOX együttessel.Nem tudom,hogy milyen lesz a zenekar nélkül csinálni,de biztos,hogy jó lesz.
2012. augusztus 27. 14:34
Idézet (eszterke126 @ 2012.08.27. 13:54)
ki a franc ez ?? maradna ahol van !!!
Ha nem tudok ki Ő, akkor ne vau vauzz bele mindenbe. Utálom az ilyen mindenbe belekotyogó buta libákat!
2012. augusztus 27. 14:45
Örülök neki,régebben imádtam a NOX-ot,mára már kevésbé,de tényleg nagyon szép hangja van
2012. augusztus 27. 15:36
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Érdekes, hogy szerintetek inkább sztár egy olyan tehetségtelen senki, mint Justin Bieber, vagy SP, Flour Tomi stb... Sokatok hozzászólása elég elszomorító. Könyörgöm, nyissátok már ki a fületeket végre a roh@dt életbe már...
Én nagyon örülök, hogy haza jön, kiskoromban imádtam a NOX-ot.
Én nagyon örülök, hogy haza jön, kiskoromban imádtam a NOX-ot.
2012. augusztus 27. 15:41
Ennek a hírnek nagyon örülök, mert nagyon-nagyon szeretem Szilvit.
Kíváncsi leszek a szólólemezére, biztos vagyok benne, hogy olyan jó lesz, mint az eddigi Nox lemezek. Nekem szinte az összes Nox lemez megvan.
Hajrá Szilvi!
Kíváncsi leszek a szólólemezére, biztos vagyok benne, hogy olyan jó lesz, mint az eddigi Nox lemezek. Nekem szinte az összes Nox lemez megvan.
Hajrá Szilvi!
2012. augusztus 27. 16:55
Köszönöm Istenem, végre már kicsit fellélegezhetünk a Vándés cikkek alól. 
Annyira örülök neki, hogy visszatér.
Kiskoromban éltem-haltam a NOX-ért, és Szilvi kiköltözése eléggé taccsra vágott...
Remélem jól sikerül az album. Kíváncsian várom.
Annyira örülök neki, hogy visszatér.
Remélem jól sikerül az album. Kíváncsian várom.
2012. augusztus 27. 16:59
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Sajnálom, hogy egyes emberkéknek fogalmuk sincs arról mi az igazi zene, és így beszélnek hazánk egyik legszebb hangú énekesnőjéről. Szilvi már nagyon sokat letett az asztalra, igazán büszkék lehetünk rá
Igen, ő nem az a sztár, aki eladná magát azért, hogy nagyobb hírnévre tegyen szert. Amit elért azt ( a mai ,,sztárokkal'' ellentétben ) a tehetségének köszönheti, hisz fantasztikus hangja van
Már nagyon rég vártam erre a hírre, bíztam benne, hogy visszatér
Kíváncsian várom az új lemezt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.