A sötétben tapogatózott Görög Zita
2012. augusztus 27. 15:30
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem vagyok egy kiállítás kedvelő, de egy ilyenre én is befizetnék
2012. augusztus 27. 15:44
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Még tavaly novemberben, mikor a volt osztálytársaimmal voltunk a Láthatatlan Kiállításon - akkor még nem terjeszkedett az üzlet, úgymond elég kicsi helyen voltunk -, nem volt ennyire modern minden ott, sőt... Jó volt, bár - ha még mindig lenne egy teljesen sötét szoba, ahol bent kell maradni minimum negyedórára, és különböző utakon (híd, lépcső, farönk), és helyeken kell átgázolnunk, úgy hogy semmit (!) nem látunk -, nem mennék még egyszer. Tulajdonképpen nem is a sötétséggel volt bajom, hanem amikor kijutottunk megint a fényre, hihetetlenül fájt a fejem. Tudom, hogy egy ilyen után, szinte ez természetes, de akkor nem esett valami jól, és az egész estémet megbélyegezte (színház, hazaút).
Végül is nagyon érdekesnek mondható; elmagyarázta az ott dolgozó látássérült ember, a térképen a helyeket, hogy találják meg a vakok, különféle játékokkal, hogyan játszanak, és a Braille-írás csínját-bínját is. Nekem tetszik, hogy a gyerekeknek is szerveznek ilyen programot...
Biztos élvezték a celebek - vagy nem.
Végül is nagyon érdekesnek mondható; elmagyarázta az ott dolgozó látássérült ember, a térképen a helyeket, hogy találják meg a vakok, különféle játékokkal, hogyan játszanak, és a Braille-írás csínját-bínját is. Nekem tetszik, hogy a gyerekeknek is szerveznek ilyen programot...
Biztos élvezték a celebek - vagy nem.
2012. augusztus 27. 16:13
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
Én már voltam és nagyon tetszett
2012. augusztus 28. 21:19
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
biztos jó lehet.
o kipróbálnám
2012. augusztus 29. 14:11
|
|
hornyaklillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 159239 offline
|
Úgy elmennék oda
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: