A One Direction ismét rekordot döntött
2012. augusztus 27. 11:01
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Annyira unom már a One Direction cikkeket. Meg mi az, hogy nem jelent még meg, de listavezető?! Normálisak az emberek? És ha katasztrófális lesz a dal? Ezesetben, megnézném, hogy mennyire fognak pofára esni a türelmetlen előrendelők... Ez az egész One Direction - mánia már nevetséges irányba kezd húzni. Szánalmas az egész...
2012. augusztus 27. 11:05
|
|
Vicky.Kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 182569 offline
|
Miért van mindenki oda értük?? Akár hova megyek a neten csak róluk olvasok... már unalmasak!
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. augusztus 27. 11:11
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Már nem azért de mi az, hogy "még egy vándájráksön cikk"? Örüljetek neki, hogy ezek nem a csajaikról szólnak, hanem az új dalukról, ami ha van egy sztárnak akkor mindig írnak róla, szóval be lehet fogni..-.- Egyébként nem csak azért szeretjük őket mert "cukik" őket hívjuk mi directionater-nak. Én már halottam a számot úgy, hogy nem ők éneklik, fent van a youtube-on. Nekem nagyon tetszik és folyton csak azt hallgatom, ráadásul, ha ők fogják énekelni még jobb lesz! Már nagyon várom a klipet és nagyon büszke vagyok rájuk.
2012. augusztus 27. 11:15
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
még nem is jelent meg a dal,de már ennyi előrendelés...nem gonoszkodni akarok,de ennek mégis mi értelme??
azt se tudják ezek a rajongók,h mi lesz a végeredmény,de már megveszik.ez azért már szerintem gáz,mintsem jó dolog.
ha a megjelenése után lenne ekkora kereslet rá,akkor azt mondom,oké.de így...
ha a megjelenése után lenne ekkora kereslet rá,akkor azt mondom,oké.de így...
2012. augusztus 27. 11:16
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon várom *-* .
2012. augusztus 27. 11:18
Egyébként, minek naponta vagy 3 cikk erről az 5 kis emberkéről? Ez már nem is Starity, hanem Directionity
2012. augusztus 27. 11:20
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Jaj nagyon imádom ezt a számost és a többi is jó lessz várom a kisfilmet .Listavezető hehe...
2012. augusztus 27. 11:23
|
|
Stelllaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 169938 offline
|
Na végre egy cikk róluk ami a zenével kapcsolatos.Először is gratulálok nekik!Nem vagyok túl nagy fan de azért nem semmi,hogy már is rekordot döntöttek a számmal.Elvileg fent van a neten, bár én még nem hallottam majd kipróbálom.
2012. augusztus 27. 11:27
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem értem azokat, akik minden egyes 1D cikknél azzal jönnek, hogy "Minek egy újabb vándájreksön cikk?" 1. Még nem ti vagytok a Hírszerkesztők, hogy eldöntsétek mik kerülnek ki és mik nem. Majd ha ilyen rangot kaptok, eldönthetitek, hogy kikerül-e. 2. Még mindig nem bírom felfogni, hogy miért nem tudtok figyelmen kívül hagyni egy cikket, ha nem érdekel a téma. Én is nagy ívben elkerülöm a VV-s híreket... 3. Abba bele sem gondoltok, hogy a cikk írója mennyit dolgozott ezzel? Ti meg itt szitkozódtok...
Egyébként én nem azt várom el, hogy ne legyen véleményetek a hírrel kapcsolatban, az mindenkinek lehet, akár pozitív, akár negatív. De ha más híreket akartok látni az oldalon, akkor írjátok meg ti ilyen igényesen, akkor nyilván ki fog kerülni az is!
Egyébként én nem azt várom el, hogy ne legyen véleményetek a hírrel kapcsolatban, az mindenkinek lehet, akár pozitív, akár negatív. De ha más híreket akartok látni az oldalon, akkor írjátok meg ti ilyen igényesen, akkor nyilván ki fog kerülni az is!
2012. augusztus 27. 11:39
pink_bunny igazad van
Kíváncsi vagyok milyen lesz a dal,biztos szuper
Kíváncsi vagyok milyen lesz a dal,biztos szuper
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.