Az Avenged Sevenfold hivatalos oldala megerősítette a hírt, miszerint a lassan három éve elhunyt dobos, The Rev előtt fognak tisztelegni egy galériában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhunyt dobosuk előtt tiszteleg az Avenged Sevenfold
2012. augusztus 26. 12:31
2012. augusztus 26. 12:46
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
AliceBitch teljesen egyetértek veled.
2012. augusztus 26. 12:50
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nagyon nemes gesztus. The Rev halálával egy pótolhatatlan zenészt, dobost, embert vesztett el a világ. Nem szabad, hogy elfeledjék. Bár a Sevenfold rajongói biztos vagyok benne, hogy sosem feledkeznek meg Rev-ről.
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2012. augusztus 26. 12:51
Az biztos!
Én is minden évben alkotok valamit, ami kapcsolódik Jimmyhez, idén szerintem gyertyát égetek a tiszteletére. Bár ezt akkor kellett volna talán, mikor meghalt, de akkor egyszerűen nem ment. :'(
Én is minden évben alkotok valamit, ami kapcsolódik Jimmyhez, idén szerintem gyertyát égetek a tiszteletére. Bár ezt akkor kellett volna talán, mikor meghalt, de akkor egyszerűen nem ment. :'(
Idézet (Pöttömke @ 2012.08.26. 12:50)
Nagyon nemes gesztus. The Rev halálával egy pótolhatatlan zenészt, dobost, embert vesztett el a világ. Nem szabad, hogy elfeledjék. Bár a Sevenfold rajongói biztos vagyok benne, hogy sosem feledkeznek meg Rev-ről.

1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 26. 14:34
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
rendes tőlük :')
2012. augusztus 26. 14:46
|
|
Edressúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 183506 offline
|
Rev elképesztően tehetséges, ember volt, aki egészen különleges életfelfogással rendelkezett. A banda tagjai pedig, mióta elhunyt, mindent megtetettek, hogy leróják a tiszteletüket. Mindez szerintem nagyon szép dolog tőlük.
2012. augusztus 26. 16:24
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez nagyon rendes és udvarias dolog.
2012. augusztus 26. 16:57
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
van még az emberiségben tisztesség : dd ez rendes
2012. augusztus 26. 18:01
A srác decemberben halt meg, márnemazért de miért most mondják hogy 3 éve halt meg mikor dec. 29 történt meg az eset? :/ Egyébként Nyudogjon Békében!
2012. augusztus 26. 18:57
Pedig milyen fiatal volt...Hamar elivitte a halál,de nem csodálom.Ha gyógyszerre iszik alkoholt,és még drogozott is ,hamar vége
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.