Nina Dobrev álma egy James Bond-film
2012. augusztus 26. 17:28
zsoffiaa
azért kiváncsi lennék mi alapján ítéled el ennyire, mert színésznőnek tökéletes, és ezt nem azért mondom mert szeretem a sorozatot, hanem mert ez így is van
azért kiváncsi lennék mi alapján ítéled el ennyire, mert színésznőnek tökéletes, és ezt nem azért mondom mert szeretem a sorozatot, hanem mert ez így is van
2012. augusztus 26. 18:32
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
VampireDiaries4ever:igazad van!
zsoffiaa:úgy látszik nem tudod,hogy a sorozatban két karaktert játszik,akik teljesen különbözőek,majd szólj,ha te is meg tudod azt csinálni -.-''
zsoffiaa:úgy látszik nem tudod,hogy a sorozatban két karaktert játszik,akik teljesen különbözőek,majd szólj,ha te is meg tudod azt csinálni -.-''
2012. augusztus 26. 19:23
VampireDiaries4ever
talán szerinted tehetséges, hát nekem mást jelent a tehetség, szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki másképp látja ezt.
Vampire Lady
képzeld el, pontosan tudom, hogy két karaktert játszik, én is néztem a sorozatot, amíg teljesen unalmassá nem vált. hiába különböznek a karakterei, ha mindegyiket ugyanolyan érzelemmentes és kifejezéstelen arccal játssza. nekem nem jött be.
továbbá elmondanám, azért lehet kommentet írni, hogy kifejezd a véleményed. nem kell egyből beszólni másoknak, csak mert nem ugyanaz a véleményük, mint neked. Biztos van olyan személy, akit én szeretek, te utálod, mégsem fogok nyivákolni, ha negatív kritikát írsz róla. egy dolog a te véleményed, meg egy dolog az enyém.
talán szerinted tehetséges, hát nekem mást jelent a tehetség, szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki másképp látja ezt.
Vampire Lady
képzeld el, pontosan tudom, hogy két karaktert játszik, én is néztem a sorozatot, amíg teljesen unalmassá nem vált. hiába különböznek a karakterei, ha mindegyiket ugyanolyan érzelemmentes és kifejezéstelen arccal játssza. nekem nem jött be.
továbbá elmondanám, azért lehet kommentet írni, hogy kifejezd a véleményed. nem kell egyből beszólni másoknak, csak mert nem ugyanaz a véleményük, mint neked. Biztos van olyan személy, akit én szeretek, te utálod, mégsem fogok nyivákolni, ha negatív kritikát írsz róla. egy dolog a te véleményed, meg egy dolog az enyém.
2012. augusztus 26. 20:12
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Sok sikert kívánok hozzá!
2012. augusztus 27. 15:36
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hát amikor én is nézegettem a Bond filmeket akkor én is szerettem volna benne szerepelni
De most már nem vonzanak
2012. augusztus 27. 16:48
Nem szállok be a vitába, de szerintem Nina az mégiscsak tehetséges. Hiszen kettő, egymástól teljesen különböző karaktert játszik egyszerre, - ami valljuk be, elég nehéz - de mégis nagyon jól alakít a sorozatban.
2012. augusztus 27. 23:43
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Még talán a James Bond filmben eltudnám képzelni, esetleg, de Lara Croftnak már nem. Nekem Jolie után senki se jöhet szóba, még ha nem is bírom őt, akkor se.
2012. augusztus 28. 00:44
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Huh?
James Bond meg Lara Croft-film? Nina egyikbe se illik,és sajnos valószínűleg soha nem is fog. Most itt leírhatjátok még 10-en,hogy a Vámpírnaplókban 2 különböző karaktert formál meg,az ottani alakítása mérföldekre van álmai szerepeitől,amiket játszani kíván a jövőben. Nina már nem a filmszínészet utján indult el. Azt eltudom képzelni,hogy néhány amerikai movieban kapjon mellékszerepeket,mint a Perks-ben,de...? Nem is értem...Kívánnom neki a legjobbakat,de aki ilyen terveket szövöget,hogy ő James Bond filmekben szerepeljen annak,nem egy vámpíros sorozattal kellett volna be skatulyáznia magát.
2012. augusztus 28. 20:49
nagyon tehetséges színésznő, James Bond? hehe nemgondoltam volna de jól mutatna egy ilyen fimben!
TVD <3
2012. augusztus 30. 10:47
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nem is tudom inkább maradjon álom
2012. augusztus 31. 09:49
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Igaza van itt egy pár embernek, igen eléggé beskatulyázta magát 'azzal a vámpírfilmel', de ismerjük el tehetséges színésznő. Lehet, hogy a James Bond filmben sose fog szerepelni, de 5 év mulva, amikor vége lesz ennek a fránya vámpírőröletnek és a Vámpírnaplóknak is, kitörhet ebből a skatulyából, lenne esélye. Lehet, hogy csupán az elfogultság beszél belőlem, de én tényleg reménykedem, hogy egyszer sikerül kitörnie, bebizonyítania valami újjat. A kételkedők figyeljék meg más alakításait filmekben, a rajongók meg tudják, hogy darabokban is játszott, a kétkedők nézzék meg, utánna írjanak véleményeket
2012. szeptember 01. 11:05
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nem tudom elképzelni egy James Bond filmben
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: