Az egykori Disney-sztár új filmjével végleg leszámolt a jó kislány szereppel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens vetkőzik új filmjében
2012. augusztus 25. 16:41
nem az én világom ez a film, vanessát meg nem igazán kedvelem, majd attól függ milyen véleményeket hallok róla, és akkor talán megnézem
2012. augusztus 25. 16:47
Ha az a nő lesz benne, akkor biztos, hogy nem nézem meg...
2012. augusztus 25. 16:48
Ez a film érdekesnek tűnik, remélem, sikerül kitörnie a Disney által beskatulyázott szerepéből!
2012. augusztus 25. 17:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Sajnálom, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül
1. "vetkőzik új filmjében" - egy kezemen képes vagyok megszámolni hány embert lep meg ez a hír, az sokkal nagyobb hír lenne ha egyszer arról lenne szó, hogy mikor nem vetkőzik
2. Most komolyan, azzal akar kinőni a kislányos szerepekből és azzal akarja bebizonyítani, hogy igazi színésznő, hogy vetkőzik
Ezt csak én nem értem?! Ha annyira be akarja bizonyítani, ne vetkőzzön ( mert ezzel mást bizonyít be
) hanem szerepeljen drámákban, mutassa meg, hogy van tehetsége, bár ez utóbbit nagyon kétlem
Ráadásul én imádom John-t, de nem bírnám elviselni ennek a nőnek a látványát, most miatta kénytelen vagyok kihagyni, remek
1. "vetkőzik új filmjében" - egy kezemen képes vagyok megszámolni hány embert lep meg ez a hír, az sokkal nagyobb hír lenne ha egyszer arról lenne szó, hogy mikor nem vetkőzik
2. Most komolyan, azzal akar kinőni a kislányos szerepekből és azzal akarja bebizonyítani, hogy igazi színésznő, hogy vetkőzik
Ráadásul én imádom John-t, de nem bírnám elviselni ennek a nőnek a látványát, most miatta kénytelen vagyok kihagyni, remek
2012. augusztus 25. 17:01
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
de undorító ez a vanessa o.o 100% hogy nem fogom megnézni. :')
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. augusztus 25. 17:20
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem jó filmnek nézünk elébe.Szerintem Vanessa nem undorító,csak egy szerepen játszik el,habár már évekkel ezelőtt is meztelenkedett,szerintem ez neki nem akadály
2012. augusztus 25. 17:35
Szerintem jó kis film lesz. A története nekem tetszik. A szereposztás nagyon jó. Kíváncsi vagyok, hogy Vanessa hogyan fogja eljátszani ezt a szerepet.
2012. augusztus 25. 17:51
|
|
Emma Watson 2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 184012 offline
|
egyet értek borzaztó az előzetese
2012. augusztus 25. 17:54
House Of Wax egyetértek!
Nem csak úgy lehet kinőni a dizni sztárságot, hogy levetkőzöl egy filmben... Van ennek sok más módja is, csak egyesek ezt úgy tűnik nem tudják.
Nem csak úgy lehet kinőni a dizni sztárságot, hogy levetkőzöl egy filmben... Van ennek sok más módja is, csak egyesek ezt úgy tűnik nem tudják.
2012. augusztus 25. 18:07
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Juj imádom a krimiket.. már alig várom, hogy láthassam!!! *-* Ami pedig Vanessát illeti... mit kell így felkapni a vizet? Sokkal rosszabbakat is szoktak eljátszani a színészek és színésznők. Most ez jött, ezt kell eljátszania. Egy profi bármilyen szerepben helyt tud állni. Egyébként ez a rövid haj meglepően jól áll neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.