A híres sorozat sztárjai között csak úgy forrt a levegő közös jeleneteik során, most pedig együtt mutatkoztak.
A teljes cikkhez kattints ide!
A való életben is együtt a Trónok Harca sztárjai?
2012. augusztus 25. 08:01
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
2012. augusztus 25. 08:47
Attól még hogy megfogta a kezét nemfeltétlen vannak együtt.
2012. augusztus 25. 09:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Na, kellett ez ide, mint egy falat kenyér.
Ez a szerencsétlen fiú mindent megtesz, hogy megóvja a magánéletét a sajtótól, most meg az egész világ azon csámcsog, hogy együtt van-e Rose-zal, vagy sem! Micsoda ostobaság ez! Én olvastam a cikket a TMZ-n és baromi nagy sületlenségeket állítottak, ráadásul az egy szennylap, egy hazug, ostoba dilettánsokból álló piacon vettem a diplomám újságírók gyülekezete. Együtt ebédeltek. Ez idáig tuti, a többi meg pontosan az ő dolguk. Le kellene állni ezzel a nevetséges találgatással. Tele vele a net, meg az én hócipőm is. Kit és Rose mind a ketten nagyon privát személyiségek. Ha együtt vannak, sok boldogságot nekik, de nekünk ehhez sincsen az égvilágon semmi közünk! Mindenki törődjön a maga dolgával, őket meg hagyja mindenki lógva! Kedvelem mind a kettőt, de ez a része az életüknek piszokul nem érdekel, és mert történetesen, tudom, hogy Kit mennyire zárkózott típus, nagyon bánt, hogy így beletapostak a privát szférájába.
Kedvem támadt legalább egy legyet megölni mérgemben.
De legszívesebben azt az agyatlant csapnám tarkón egy péklapáttal, amelyik azzal szórakozott, hogy az asztal alól lefényképezett egy ilyen intim, kedves pillanatot. Hát nincs ezekben tényleg semmi jó érzés, semmi tapintat?? Ah, megyek inkább zabot hegyezni, felforrt az agyvizem.
1 felhasználónak tetszik:
No.13
2012. augusztus 25. 09:11
Annyi ember van, akik imádják ha beszélnek, meg írnak róluk, miért nem azokkal foglalkoznak inkább?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. augusztus 25. 09:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Grace Benning teljesen egyetértek veled!
2012. augusztus 25. 13:40
Grace Benning teljes mértékben egyet értek veled!!
2012. augusztus 25. 18:40
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nem tudom mennyi igaz belőle, egy kézfogásból még nem kell mindent kitalálni. de ha együtt vannak örülök neki, mert mindkettőjüket szeretem.
és szerintem aranyosak lennének együtt. de az ő dolguk hogy mi történik köztük.
nem kellene felfújni a sajtónak mindent...
nem kellene felfújni a sajtónak mindent...
2012. augusztus 26. 20:08
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem biztos hogy együtt vannak!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.