Az alig négy éves Vivienne a sztárpáros szerint hatalmas színészi tehetséggel van megáldva, melyet minden bizonnyal szüleitől örökölt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie kislánya első mozis szerepére készül
2012. augusztus 24. 11:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon aranyos kislány
hátha úgy gondolják Angelina és Brad,hogy nagy színésznő lesz a kislányukból akkor csak tegyék...
majd kiderül,hogy milyen jó színésznő
2012. augusztus 24. 11:23
szép és aranyos kislány
bár nem engedném hogy 4 évesen már színészkedjen
2012. augusztus 24. 11:25
Aranyos kislány, de a nepotizmustól a falnak tudok menni.
2012. augusztus 24. 11:36
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Imádom Angelináékat, szerintem pontosan tudják, hogy mit csinálnak, nem engednék színészkedni Vivienne-t, ha tényleg nem lenne értelme...
2012. augusztus 24. 11:42
Biztos nem ok nélkül kapta meg a szerepet
Aranyos kislány
)
2012. augusztus 24. 12:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
mindneki írja h aranyos kislány, de szerintem tök csúnya xd azért mert sztárok gyereke azért nemkellene vele kivételezni, és ha már most kezdik a filmes szerepeket akkor később kis elkényeszteett gyerek lesz belőle aki drogozni meg inni fog :'DDDDDDDDD a legtöbb gyereksztár ilyen lesz.. na mindegy szerintem hülyeség ez az egész... és 4 évesen honnan a jó életből tudják h tehetséges színész?!?!?!?!
2012. augusztus 24. 12:02
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Kíváncsi vagyok filmre.Nagyon édes kislány!!!
2012. augusztus 24. 12:14
|
|
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline
|
Szerintem sem valami aranyos kislány
2012. augusztus 24. 12:39
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Szerintem aranyos
2012. augusztus 24. 12:42
1. Aki azt írja, hogy nem aranyos, az csak Angelinának és Pittnek miatt mondja, mert nem szereti őket.
2. Mozartról honnan a fenéből tudták, hogy 4 évesen tehetséges?? Mi nem ismerjük a kislányt nem tudjuk milyen, de ha az ember vele él ( történetesen a szülei ) akkor azért vannak árulkodó jelek, bár az tényleg sok, hogy istenadta tehetség.
3. A filmet megnézem, de kétlem, hogy tetszeni fog, főleg a Hófehérke miatt. Hollywoodnak nincs jobb ötlete, mint hogy a tökéletes Grimm meséket alázza?!
2. Mozartról honnan a fenéből tudták, hogy 4 évesen tehetséges?? Mi nem ismerjük a kislányt nem tudjuk milyen, de ha az ember vele él ( történetesen a szülei ) akkor azért vannak árulkodó jelek, bár az tényleg sok, hogy istenadta tehetség.
3. A filmet megnézem, de kétlem, hogy tetszeni fog, főleg a Hófehérke miatt. Hollywoodnak nincs jobb ötlete, mint hogy a tökéletes Grimm meséket alázza?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: