Közeleg Christina Aguilera visszatérése
2012. augusztus 24. 11:45
Tetszik a dal , csodás hangja van.
Az többi új dalra is nagyon kíváncsi vagyok már.
Az többi új dalra is nagyon kíváncsi vagyok már.
2012. augusztus 24. 12:05
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jó hangja van meg minden és a moves like jagger-be is tökjól énekelt, de én valahogy mégse vagyok oda érte :\
2012. augusztus 24. 12:52
|
|
K.gabiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182660 offline
|
De jóóó én már nagyon várom
2012. augusztus 24. 13:02
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
visszatér? szerintem el se ment. :DxD
2012. augusztus 24. 13:13
Én már ott tartok, hogy gyakorlatilag a 'visszasírom a BTB korszakot' és a 'miért nem 6-7 évvel ezelőtt születtem' között vagyok valahol, mert NEM TETSZIK hogy ő is kezd leragadni ennél a 'szinte semmi hangszer csak megy a wubzubwubzub a háttérben' sz@arságnál, szóval reménykedek, hogy ez csak demo, vagy a többi nem ilyen lesz vagy nemtudom, mert ő volt az egyetlen valamire való előadó, és egyszerűen nem bírnám nézni hogy olyan albumok után mint a Stripped, vagy a Back To Basics egy olyan szintre süllyedjen, ami nem hozzá méltó, mert ennél a számnál, ő SOKKAL TÖBBRE KÉPES. Szóval ja, akármennyire imádom Christ, nem tetszik, mert tucat, és csak reménykedni tudok benne, hogy az album jobb lesz, sokkal.
2012. augusztus 24. 13:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Húú szép cipellő :$ Biztosan jó lesz az albuma már várom!
2012. augusztus 24. 13:46
Nekem már mindegy a szám is, csak halljam újra azt a frenetikus hangját.. A hideg kiráz ha hallom!
Bár be kell valljam én se szeretem túlságosan ezt az elektro zenét, unalmas
De Christina továbbra is nagyon szexi.
2012. augusztus 24. 14:05
Már várom a végleges verziót, de félek is tőle, mert azt mondják az csak még elektrósabb lesz. Jó a szám, de nekem egy kicsit tömegszerű. Jó, ezzel be van biztosítva a visszatérése, de ő is csak beáll a sorba. Még a Bionic is undergroundosabb volt ennél. Na reménykedjünk, hogy az album többi száma nem ilyen mai igényekre szabott... Ettől függetlenül nagyon tetszik a szám és már széthallgattam a demót, de azért mégis.
2012. augusztus 24. 14:21
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hát kíváncsi vagyok a végére
Nem tudom, nem olyan rossz ez a dal, én rosszabbra számítottam a cikk elolvasása után..talán a refrén, az , ami nem igazán tetszik. Ez abszolút nem Christina stílusa, sajnálom pedig, mert egy óriási énekesnő és éppen ezért nincs szüksége, hogy beálljon a sorba 
Amúgy már nagyon nagyon nagyon várom az új albumot
2012. augusztus 24. 14:58
remélem a végleges verzióban nem f_ck your body lesz, elég lehangoló christina szájából ilyeneket hallgatni.
mindent elmondtál ami gondolok a dalról. nekem nem tetszik ez a dance vonal, és tényleg nincs szüksége beállnia a sorba ... kérdés hogy miért teszi?
Idézet (hellorl @ 2012.08.24. 14:21)
Hát kíváncsi vagyok a végére
Nem tudom, nem olyan rossz ez a dal, én rosszabbra számítottam a cikk elolvasása után..talán a refrén, az , ami nem igazán tetszik. Ez abszolút nem Christina stílusa, sajnálom pedig, mert egy óriási énekesnő és éppen ezért nincs szüksége, hogy beálljon a sorba
mindent elmondtál ami gondolok a dalról. nekem nem tetszik ez a dance vonal, és tényleg nincs szüksége beállnia a sorba ... kérdés hogy miért teszi?
2012. augusztus 24. 15:17
|
|
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline
|
ALL I WANNA DO IS F*CK YOUR BODY!!♥
agyonra hallgattam a demót,imádomimádomimádom!!
Azokhoz a kommentekhez pedig azt szeretném írni,akik szerint ez nem Chris stílusa,hogy mindenki tudja róla,hogy egy igazi kaméleon. A Bionic is electros volt,ami a kritikákkal ellentétben egy igazán minőségi album.
De mivel csak egy dalról tudjuk,hogy electros elemeket tartalmaz,a többiről még nem is beszélhetünk.
GO XTINA!♥
agyonra hallgattam a demót,imádomimádomimádom!!
Azokhoz a kommentekhez pedig azt szeretném írni,akik szerint ez nem Chris stílusa,hogy mindenki tudja róla,hogy egy igazi kaméleon. A Bionic is electros volt,ami a kritikákkal ellentétben egy igazán minőségi album.
De mivel csak egy dalról tudjuk,hogy electros elemeket tartalmaz,a többiről még nem is beszélhetünk.
GO XTINA!♥
2012. augusztus 24. 15:38
|
|
Xtina1.0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 184476 offline
|
én szeretem a dalt,bár egyet kel értsek azzal hogy ez a dance vonal nem igazán Christina stílusa,de ha belegondolok a strippeden eléggé sok féle stílus volt jelen..szóval nem aggódok
Christina a legjobb és kész
2012. augusztus 24. 15:41
Hát én is rosszabbra számítottam, viszont nem nyerte el tetszésemet a dal. Nem értem miért pocsékolja a gyönyörű hangját ilyen sz.rra. Remélem ez az egyetlen dal, ami ilyen elektro hangzású. Nem szeretnék benne is csalódni.
2012. augusztus 24. 15:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Remélem nem ez lesz a végleges változat, mert annyira nem jött be, Christina tud ennél sokkal-sokkal jobbat. Igaz, énis rosszabbra számítottam. Egyébként már nagyon várom az albumot. ^^
2012. augusztus 24. 16:04
Szerintem Christina már nemgyanolyan dalokat ir mint régen, de kiváncsian várom milyen lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: