Nem csak Kristen Stewart bűnhődik a megcsalás miatt
2012. augusztus 24. 17:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ciki.. :/
Sajnálom a nőt...ennyi együtt élés után meg gyerekek is vannak és erre megcsalja egy tök fiatal nem is igazán nőies testű Kristennel...én is letört lennék, és nem is hiszem, h megbocsájtanék..nem tudom :S
Sajnálom a nőt...ennyi együtt élés után meg gyerekek is vannak és erre megcsalja egy tök fiatal nem is igazán nőies testű Kristennel...én is letört lennék, és nem is hiszem, h megbocsájtanék..nem tudom :S
2012. augusztus 24. 17:35
szegeny no...ilyen egy taho, rohadek pasit.. remelem, nagyon remelem hogy kiteszi a szuret ennek a nocsabasznak, meg az egyedulallo anya szerepe is jobb annal minthogy hazugsagban eljen ezzel hulyevel
2012. augusztus 24. 17:45
Megérdemelte.. De nem unják már ezt egy kicsit óó megcsalta de már mikor már kicsit unalmas ez a sztori..
2012. augusztus 24. 19:57
|
|
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline
|
na végre nem csak kristen szív...a pasas is megérdemli
2012. augusztus 24. 21:30
|
|
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline
|
Örömmel hallom, hogy nem csak Kristen vitte el egyedül a balhét. Nem, mintha különösebben kedvelném, de hát ne csak ő igya már meg a levét annak, amit ketten főztek ki. :/
2012. augusztus 24. 22:08
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
ez történik avval aki megcsal valakit! válalja a következményeket!!! Kristen is (amiért utálják az emberek) és Rupert is (amiért elfogja hagyni a felesége) két szék között a pad alá estek !
2012. augusztus 25. 10:06
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez így igazságos.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: