Robert Pattinson Kristennel akar a vörös szőnyegre lépni!
2012. augusztus 24. 09:55
|
|
Valaki00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 183336 offline
|
Rob jól döntött szerintem!Még ha csak a volt barátnője is(jelen állás szerint)legalább megvédi a mostmár dühöngő rajongók elöl!Mert hát végülis mondhatjuk úgy is hogy egy kicsit azért Kristennek köszönheti azt hogy ilyen híres lett mert az alkonyat a kettőjük filmje!!!(meg hát Taylor-é)
2012. augusztus 24. 10:05
Na, így kell ezt csinálni!
De jó lenne, ha megint összejönnének!
2012. augusztus 24. 10:35
Edward te normális vagy leégetnéd megad vele azt hittem hogy ennél okosabb vagy
2012. augusztus 24. 10:42
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
biztos h lesz valami balhé
2012. augusztus 24. 10:57
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
én nem védeném,hanem lekevernék neki egyet-kettőt,de mondjuk és nagyon forrófejű és hirtelenharagú vagyok...
2012. augusztus 24. 10:57
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Rendes tőle, de szerintem ez is csak egy PR fogás lesz majd, mit a többi. Botrány meg így is úgy is lesz, ha nem is a színészek miatt, majd gondoskodnak erről a rajongók, szerintem.
Mondjuk elég kínos lesz majd a nagy bevonulás, de hát épp ezért fogom megnézni majd valahol, ha fent lesz, mert biztosan írnak majd róla.
Mondjuk én attól tartok csak, hogy mindezek után majd a "Nagy kibékülésről" fognak cikkezni az újságok.
Mondjuk én attól tartok csak, hogy mindezek után majd a "Nagy kibékülésről" fognak cikkezni az újságok.
2012. augusztus 24. 11:04
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Édike20:Edward csak szerep, Robertnek hívják-_-
Szerintem is rendes húzás tőle, és nem kizárt hogy újra összejöjjenek...legalábbis Rob még törődi Kirs-sel (vagyis én ezt vettem le a -hogy megvédje őt a dühös női rajongóktól- részből...nem mindenki cselekedne így)
Szerintem is rendes húzás tőle, és nem kizárt hogy újra összejöjjenek...legalábbis Rob még törődi Kirs-sel (vagyis én ezt vettem le a -hogy megvédje őt a dühös női rajongóktól- részből...nem mindenki cselekedne így)
2012. augusztus 24. 13:49
Ez már jó jel. Szerintem összefognak újra jönni! Reméljük a legjobbakat!
2012. augusztus 24. 14:20
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Robert fantasztikus mindig tudtam.
De remélem Kristen elsüllyed majd a szégyentől egy cvseppet sem sajnálom sosem kedveltem Kristent valahogy gondoltam hogy valami hibát elöbb útóbb el fog követni. Nagyon kiváncsi vagyok arra a pillanatra
De remélem Kristen elsüllyed majd a szégyentől egy cvseppet sem sajnálom sosem kedveltem Kristent valahogy gondoltam hogy valami hibát elöbb útóbb el fog követni. Nagyon kiváncsi vagyok arra a pillanatra
2012. augusztus 24. 14:23
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Robert nagyon éretten gondolkozik, minden elismerésem!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: