Starity

Sam Claflin alakítja majd a Futótűz szívtipróját

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 23. 15:38 #21
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Idézet
RenaLily
Én egyáltalán nem így képzeltem el Finnicket  sad.gif  Mondjuk a szereplőválogatók eddig még nem lőttek mellé szóval annyira nem lehet rossz. Végülis egy kis sminkkel és egy pár konditerem bérlettel, remek Finnicket lehet belőle faragni  biggrin.gif  De azért jobban örültem volna Garrettnek heart.gif

Teljes mértékben egyetértek veled! meghajolo.gif
2012. augusztus 23. 15:43 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Caroline W.Lightning @ 2012.08.23. 15:10)
Hát, remélem jó lesz. Annak idején Jennifer ellen is tiltakoztak, mégis brilliáns volt a játéka smileeee.gif
Imádom Finnicket biggrin.gif

Kíváncsiságból megnéztem hogy ki mit szól hozzá és Tumblr oldalon olvasni olyan hozzászólásokat, hogy 'az életüket tették tönkre' ezzel a húzással és azért sem mennek el a moziba megnézni. Akkor tényleg nem odavaló a srác ha ennyi baj van vele. 110.gif
2012. augusztus 23. 15:45 #23
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 14:54)
Hiába gyúrja ki magát a gyerek vazze', nem fog helyesebb lenni csak izmosabb. Nem mellesleg ha 2013 Novemberi premiert akarnak akkor Samen már csak a Jóisten segíthet vagy ha valaki bedob az ablakán egy időutazó gépet, amivel előre megy az időben és elkezdi magát kigyúrni hogy a forgatásra izmos legyen. A Belle című drámát a Hunger Games előtt készíti, period dráma lesz, egy törvénytelen gyereknek, akit elhagytak rabszolga szülei, annak lesz a szerelme, egy gazdag de gyáva és lúzer pasija. Pont egy vékony geek lúzert látok magam előtt nem egy izmosat. fear.gif Angol period drámákban nem sokszor látni kigyúrt, izmos, gyáva és lúzer szerelmeseket. omg.gif Szóval visszakerültünk oda hogy ne is konditerembe látogasson el, hanem templomba imádkozni.

rohog.gif rohog.gif

Mondjuk igen,mostmár megkezdődnek a forgatások,ha eddig nem szakadt bele a kondizásban,egy év nem oszt nem szoroz. Az meghogy elég helyes-e szerepre...Én még mindig azt mondom menthető. Bár a könyvbéli leírás alapján egy 'görög isten' volt,hiába attól Sam elég messze van. unsure.gif
Gőzöm sincs hogyan,de valamivel megfogta a készítőket,akik valószínűleg látnak benne egy Finicket,és nem a nézőket akarják sokkolni,legalábbis remélem. rohog.gif Meghát mint korábban is írtam,eddig rosszat nem mutatott,csak nehogy ez legyen az első alkalom,mert az elég nagy bukta lenne,ahogy a filmnek úgy neki is. rolleyes.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 14:54)
Ezt aláírom. Nagy a baj. omg.gif

Bezony,nagy. Kár reménykedni,hogy hátha majd hagyják neki,hogy a saját akcentusán beszéljen,ha az ausztrál Liam-nek nem engedték,neki se fogják. Pech. rolleyes.gif
2012. augusztus 23. 15:57 #24
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Misao @ 2012.08.23. 15:45)

Bezony,nagy. Kár reménykedni,hogy hátha majd hagyják neki,hogy a saját akcentusán beszéljen,ha az ausztrál Liam-nek nem engedték,neki se fogják. Pech. rolleyes.gif

Akkor traccsol és rossz amcsi akcentusa lesz, én már belenyugodtam. biggrin.gif Nekem csak az böki a csőrőm hogy emiatt bukott el egy másik filmet, amiben a saját akcentusát használhatta volna és jobban érdekel az a film mint ez és ebben ráadásul traccsolni is fog. Pech. No mindegy. biggrin.gif
Te kit akartál volna a szerepre?
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. augusztus 23. 16:00 #25
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 15:57)
Akkor traccsol és rossz amcsi akcentusa lesz, én már belenyugodtam.  biggrin.gif Nekem csak az böki a csőrőm hogy emiatt bukott el egy másik filmet, amiben a saját akcentusát használhatta volna és jobban érdekel az a film mint ez és ebben ráadásul traccsolni is fog. Pech. No mindegy.  biggrin.gif 
Te kit akartál volna a szerepre?

Mint a legtöbben,én is Garret Hedlundra gondoltam. biggrin.gif Sőt még mindig azt mondom,hogy kinézetre simán egy Finnick,de mostmár mindegy... rolleyes.gif

u.i: halkan megjegyzem,hogy anno pontosan ugyanez volt Josh Hutchersonnal. Mert ugye senki sem így képzelte el Peetát. Tumblr-ön,folyamatosan ment a hiszti,hogy túl alacsony (tényleg az rohog.gif ),nem szőke,nem elég zömök mint Peeta a könyvben,vagy nem elég sovány...ja nem az Jenniferrel volt/van,hogy nem elég gebe,mert ugye Suzanne Collins folyamatosan hangsúlyozta,hogy Katniss milyen vékony. Erre most mindenki isteníti őket,mert (valóban) nagyon jól megoldották. Ilyen alapon megér egy misét Sam,aztán majd meglátjuk.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, duracell, RenaLily
2012. augusztus 23. 16:12 #26
- törölt felhasználó -    
Sok sikert a filmhez. smileeee.gif
2012. augusztus 23. 16:18 #27
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
hmmm.. jóól néz ki tongue.gifP lehet h megnézem biggrin.gif
2012. augusztus 23. 16:34 #28
- törölt felhasználó -    
Uhh... szerintem is jobb lett volna Garret Hedlund. Sam egyáltalán nem Finnick-es. dry.gif Na majd meglátjuk hogy játssza...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 23. 16:40 #29
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Misao @ 2012.08.23. 15:45)
Bár a könyvbéli leírás alapján egy 'görög isten' volt,hiába attól  Sam elég messze van. unsure.gif

Kinek mi a görög isten... rolleyes.gif blush.gif
Ejnye-bejnye lányok, hát szabad így kigúnyolni más favoritját? biggrin.gif blush.gif Igazán szégyellhetnétek magatok. rohog.gif
Na de viccet félretéve: Először én is Garrettnek szurkoltam, ő tényleg egy adonisz, de amikor kiderült, hogy nem vállalhatja el, Sam viszont esélyes, akkor nagyon megörültem az infónak, mert legalább találtak valaki olyat, aki külsőre sem utolsó és még színészkedni is tud. Higyjétek el, lehetett volna sokkal rosszabb is - a külföldi fanok meg hiába rinyálnak (már elnézést a kifejezésért), mert azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy aki igazán kíváncsi a filmre, az ugyanúgy meg fogja nézni. pardon.gif Több, mint egy évük van, hogy lecsillapodjanak és megbarátkozzanak vele, szerintem menni fog nekik. biggrin.gif Én is olvastam a könyveket és nagyon szerettem Finnicket is; szerintem Sam jó választás volt, csak van még néhány rajongó rajtam kívül, aki ugyanígy gondolja. Ha nem, akkor Sam Finnickje majd meggyőzi őket. Én bízom benne. biggrin.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: dreamscometrue, Misao
2012. augusztus 23. 16:45 #30
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 15:43)
Kíváncsiságból megnéztem hogy ki mit szól hozzá és Tumblr oldalon olvasni olyan hozzászólásokat, hogy 'az életüket tették tönkre' ezzel a húzással és azért sem mennek el a moziba megnézni. Akkor tényleg nem odavaló a srác ha ennyi baj van vele.  110.gif

Nana, azért a fandom nagyrésze kifejezetten örül a választásnak.
Egyébként a Sam-ről szóló pletykák előtt én is Garrettet láttam volna szívesen a szerepben, de tökéletesen elégedett vagyok ezzel a választással is. Szerintem megvan benne az, ami Finnicket Finnické teszi, a külsejével sincs semmi bajom, néhány edzés és tökéletesen fog kinézni. A Karib-tenger kalózai 4-ben is csomót rohangált félmeztelenül, és azért elég jól nézett ki. wub.gif
Az akcentusán meg simán tudnak javítani, amiatt szerintem nem kell majd aggódnunk. A castingosok eddig is jó munkát végeztek, egyik színésszel se lőttek nagyon mellé, úgyhogy bízom a választásukban, aztán majd jövő novemberben meglátjuk mi lett ebből az egészből. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. augusztus 23. 16:48 #31
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (dreamscometrue @ 2012.08.23. 16:45)
Nana, azért a fandom nagyrésze kifejezetten örül a választásnak. 
Egyébként a Sam-ről szóló pletykák előtt én is Garrettet láttam volna szívesen a szerepben, de tökéletesen elégedett vagyok ezzel a választással is. Szerintem megvan benne az, ami Finnicket Finnické teszi, a külsejével sincs semmi bajom, néhány edzés és tökéletesen fog kinézni. A Karib-tenger kalózai 4-ben is csomót rohangált félmeztelenül, és azért elég jól nézett ki. wub.gif 
Az akcentusán meg simán tudnak javítani, amiatt szerintem nem kell majd aggódnunk. A castingosok eddig is jó munkát végeztek, egyik színésszel se lőttek nagyon mellé, úgyhogy bízom a választásukban, aztán majd jövő novemberben meglátjuk mi lett ebből az egészből. beer.gif

Szerintem pedig csak a Sam fanok inkább. pardon.gif Én úgy láttam, hogy rinyálnak, mert nem megfelelő a kinézete, nem így képzelték el őt és az akcentusa sem jó, nem tudom milyen oldalt néztél, én Tumblr oldalt.
2012. augusztus 23. 16:57 #32
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 16:48)
Szerintem pedig csak a Sam fanok inkább. pardon.gif Én úgy láttam, hogy rinyálnak, mert nem megfelelő a kinézete, nem így képzelték el őt és az akcentusa sem jó, nem tudom milyen oldalt néztél, én Tumblr oldalt.

Írd be a keresőbe, hogy "Finnick" vagy "Finnick Odair", a postok 80% pozitív visszajelzés. Mikor tegnap bejelentették, akkor is tele volt minden ezzel, és az emberek nagyrésze örült neki, főleg miután már kb. 2 hete megjelentek róla a hírek. Persze nyilván vannak, akiknek nem tetszik, de olyat úgyse találtak volna, aki 100%-os tetszést vált ki az emberekből. Garrett-et is sokan utálták, Armie-t még annál is többen.
Na, de egyenlőre szerintem tényleg felesleges ezen csámcsogni, a film után majd meglátjuk milyen munkát végzett. (ez a kép az, ami végleg meggyőzött, arról, hogy jó Finnick lesz:)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7bwmrSn3R1rbv4cmo1_250.jpg
2012. augusztus 23. 17:05 #33
leila1992
leila1992
Hozzászólás: 1342
Csatolások: 1701
Azonosító: 139902
Én nagyon örülök neki biggrin.gif
2012. augusztus 23. 17:17 #34
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
AAaaaa ez is egyre izgiiiiibbb ^^
Több mint 1 év...de sebaj, nagyon hamar eljön wink.gif
2012. augusztus 23. 17:45 #35
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m97kwi1EKP1rcv50io8_500.jpg

Szép szerkesztés.Szerepre meg szerintem tökéletes.Amikben eddig láttam mindig elbűvölt.Én azt mondom hogy majd a film után sírjatok(ha esetleg nem tetszett a szereplése).Nem előtte kéne hisztizni hogy miért ő.
2012. augusztus 23. 17:52 #36
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (dreamscometrue @ 2012.08.23. 16:57)
Írd be a keresőbe, hogy "Finnick" vagy "Finnick Odair", a postok 80% pozitív visszajelzés. Mikor tegnap bejelentették, akkor is tele volt minden ezzel, és az emberek nagyrésze örült neki, főleg miután már kb. 2 hete megjelentek róla a hírek. Persze nyilván vannak, akiknek nem tetszik, de olyat úgyse találtak volna, aki 100%-os tetszést vált ki az emberekből. Garrett-et is sokan utálták, Armie-t még annál is többen. 
Na, de egyenlőre szerintem tényleg felesleges ezen csámcsogni, a film után majd meglátjuk milyen munkát végzett. (ez a kép az, ami végleg meggyőzött, arról, hogy jó Finnick lesz:)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7bwmrSn3R1rbv4cmo1_250.jpg

Oké, akkor azokon az oldalakon több a pozitív hozzászólás, mint a negatív.
Én továbbra is tartom magam ahhoz hogy Amerika megint bebizonyította, hogy nem tudnak normálisan castingolni és ezt most nem azért mondom mert a kedvencem kiesett egy filmből, amiben szerettem volna ha szerepel hanem mert nem passzol rá a karakter leírása. Ha valaki alacsony, azon lehet segíteni így vagy úgy, izmosodni lehet de helyesebb nem lesz. De végülis mindegy, lehet hogy teljesen eltérnek ettől a vonaltól. Lesz amilyen lesz na. biggrin.gif
2012. augusztus 23. 18:09 #37
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (FlegmahCicah @ 2012.08.23. 18:05)
KI F_SZ E$$ZZ??ohmy.gifO (hangulat: feszültös)

ƎƎƎƎGGGYY ANNGGGÓÓÓÓLL SSZÍÍÍÍNNÉÉÉÉSSSZZ AAKKIII SSSZZZEEREEPEEELLT A KRISSTEEENNESSS HÓFEHHHÉRBEN ÉS A KAAARIIIBB TEEENNNGGGERRR KAALÓZZÁÁÁÁÁIIBÁÁÁÁN. NNƎƎƎƎMM ISSMMMIIZZEEDDD? :S:S
dry.gif
1 felhasználónak tetszik: dreamscometrue
2012. augusztus 23. 18:17 #38
unicum95
unicum95
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 152540
Hű de várom már biggrin.gif Örülök neki, hogy ilyen fontos szerepet kapott ez a feltörekvő színész, remélem jó lesz Finnick-ként smileeee.gif
2012. augusztus 23. 19:22 #39
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Dejooo. ok.gif Erre varok ket hete. heart.gif
Dankeschön, elet!! dance.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. augusztus 23. 19:28 #40
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon jó hír!!! smileeee.gif smileeee.gif Szerintem jó választás volt. smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok