Palvin Barbara a Chanel legújabb videójában
2012. augusztus 26. 22:08
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
nagyon jó reklám lett
2012. augusztus 27. 20:27
|
|
Halacska44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 180420 offline
|
Nem azért, aki szidja, az gondoljon arra, hogy ahhoz képest, hogy magyar, addig eljutott, hogy egy chanel reklámban szerepeljen. Külföldön. Büszkék kéne hogy legyünk rá..Nem szidni oda meg vissza.
2012. augusztus 28. 17:00
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Nórii. SelFan., befejezed magadtól, vagy így nyár végére meghosszabbítsam a nyári szünetet jó néhány nap banamai nyaralással?
Az, hogy nem szereted Barbarát, az szuverén jogod. Még az is, hogy ezt leírod. Az viszont már szomorú, hogy csak a te véleményedet tartod elfogadhatónak. 13 évesen maximum a te korosztályodat kritizálhatod - mert lenne mit, valljuk be - de egy minimális tisztelet elvárható az idősebb korosztály felé. Még akkor is, ha nem ismered őket.
Mellesleg, aki egy Chanel, egy Victoria's Secret, vagy Calvin Klein szintű márka arca, az nem véletlenül került oda, és nem is azért, mert akik kiválasztották, azok vakok lettek volna. Pont.
Az, hogy nem szereted Barbarát, az szuverén jogod. Még az is, hogy ezt leírod. Az viszont már szomorú, hogy csak a te véleményedet tartod elfogadhatónak. 13 évesen maximum a te korosztályodat kritizálhatod - mert lenne mit, valljuk be - de egy minimális tisztelet elvárható az idősebb korosztály felé. Még akkor is, ha nem ismered őket.
Mellesleg, aki egy Chanel, egy Victoria's Secret, vagy Calvin Klein szintű márka arca, az nem véletlenül került oda, és nem is azért, mert akik kiválasztották, azok vakok lettek volna. Pont.
2012. augusztus 28. 18:26
joe_r:. Bevallom, nagyon makacs vagyok,és kitartok amellett amit gondolok, vagy amit én gondolok akármiről. egyszerűen nem fér a fejembe,hogy egy ilyen számomra csúnya, és nem csinos lány hogy tud ilyen márkáknak megfelelni. nem értem. makacs vagyok, mint hogy mondtam. a tisztelet pedig megvan, de nem egy 20 éves iránt. köszönöm.
2012. augusztus 29. 15:21
|
|
alexavarga02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 184898 offline
|
szerintem nagyon szép
2012. augusztus 30. 17:17
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Nem ismerem azt a Barbit, de a Chanelt nagyon szeretem
Jó videó lett
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: