Ő a kedvenc modellem,és megérdemelte
Palvin Barbara a Chanel legújabb videójában
2012. augusztus 25. 15:05
Örülök neki,hogy őt választották 
2012. augusztus 25. 16:19
|
|
Janeee1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 181313 offline
|
Teora!!Minek szolsz hozzá akkor ha nem tetszik?
2012. augusztus 25. 21:39
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nórii, nem kell szeretni, de azért büszke lehetnél, hogy egy magyar lány ekkora sikereket ér el a mai világban.
2012. augusztus 26. 08:18
|
|
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline
|
Nórii!A modellszakmában nem is az kell hogy egy lány szép legyen hanem, hogy formás arca, formás szája, elbűvölő szemei legyenek, de vannak olyan modellek akire ránézésre azt mondanánk hogy csúnya de, ha valami márkát kérdeznénk akkor az szépnek találná.De Barbi nem is ez a fajta hanem ő kimondottan szép!És szerintem ennyi sikerrel nyugodtan nyilatkozzon nagyképűen!!!
2012. augusztus 26. 11:47
Szerintem nagyon szép lány! Megédemli a sikert!
2012. augusztus 26. 12:11
|
gréta virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167362 offline
|
nagyon jo cikk
D szeretem Barbit és
"de több mint valószínű, hogy még az eskimo családok porontyai is Chanel-fülmelegítőről álmodnak.." tetszett
"de több mint valószínű, hogy még az eskimo családok porontyai is Chanel-fülmelegítőről álmodnak.." tetszett
2012. augusztus 26. 16:54
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
Nórii. SelFan. büszkék lehetünk a sportolóinkra, színészeinkre. de az énekeseinkre?!?!?!?! örüljek, hogy van egy SP-nk, egy Fluorunk?! oké, pár énekesünk jó is. de én inkább nem lennék büszke a magyar zeneiparra.
2012. augusztus 26. 18:05
Cseniii03 nem feltétlenül SP-re gondoltam...
Janicsák Vecára,Keresztes Ildikóra, vagy Rúzs Magdira! Nem erre a CSITRIRE!
Janicsák Vecára,Keresztes Ildikóra, vagy Rúzs Magdira! Nem erre a CSITRIRE!
2012. augusztus 26. 19:04
Engem is nagyon irritál.Beképzelt arca van,és a hangja...förtelmes.Tudom hogy most jön,hogy te sem vagy szebb...stb duma a hozzászóláshoz,de nekem is van véleményem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: