Érdekes videó az tény, főleg így orr nélkül
Palvin Barbara a Chanel legújabb videójában
2012. augusztus 24. 13:13
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nekem tetszik a vidi.
2012. augusztus 24. 13:28
Sikerült a Chanel-eseknek egy jó alapötletet elcseszniük. Sokkal jobban ütne ha nem lenne ennyire hosszú & nem lenne benne duma meg a sok száj a végén. A modellválasztás se volt a legjobb. Számomra Palvin Barbi egyszerűen nem testesíti meg a Chanel nőt.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. augusztus 24. 13:33
Idézet (biguszkaa @ 2012.08.24. 09:15)
Teora!Ne ócsárold ennyire mert,te tuti nem lennél képes ilyen dologra mint amit ez a lány letett az asztalra...És inkább örüljünk neki hogy legalább ennyivel fejlettebb az országunk hogy van olyan magyar lány aki világmárkákkal dolgozik együtt!(És ebbe Mihalik Enikőt is beleértem)
Én ócsároltam?? Mégis hol?
úgy örülök, hogy mindig engem találtok meg
Nórii. SelFan.
2012. augusztus 24. 14:17
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Hát nekem nem tetszik a reklám. És amagyar modellekért nem rasjongok, de Barbit érdekessebbnek tartom mint Enikőt. De valamiért Enikő a N.O.1-es modell nem Barbi.
2012. augusztus 24. 17:31
Őszintén, engem teljesen hidegen hagy Mihalik Enikő, ez a Barbika és a többi modell is. Az rendben van, hogy büszkék vagyunk, mert világhírűek meg estébé, de egy csomó olyan magyar művész vagy éppen sportoló van, akinek sokkal több erőfeszítésbe kerül a pályafutása, mégis hasonlóan sikeres eredményeket ér el. Szerintem inkább rájuk kéne büszkének lennünk.
Nórii. SelFan.
2012. augusztus 24. 20:37
DiRine hat egy kicsit sincs igazad
tudod nem olyan egyszeru a modell szakma se ertem en hogy te a magyar sportolokra vagy buszke de legalabb nektek magyar modelletek is van aki van olyan hires mint a sportolitok
tudod nem olyan egyszeru a modell szakma se ertem en hogy te a magyar sportolokra vagy buszke de legalabb nektek magyar modelletek is van aki van olyan hires mint a sportolitok
2012. augusztus 25. 09:15
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
DiRine kicsit sincs igazad,mert ők is sokat kellet küzdjenek hogy ne csak magyar magazinokban legyenek hanem hogy igen is olyan márkák figyeljenek fel rájuk mint ol a chanel
2012. augusztus 25. 10:44
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, elismerem, hogy szép Barbi, de nem hiszem, hogy annyira tehetséges. A modellkedéshez elég egy csini pofi (ami megvan neki) meg az együttműködés és a fotogénkedés, és bárki ilyen sikeres lehet.
Amúgy nem szeretem a modelleket, egy idő után kiöregednek a szakmából, és max egy tonna sminkkel az arcukon lehet őket eladni.
Amúgy nem szeretem a modelleket, egy idő után kiöregednek a szakmából, és max egy tonna sminkkel az arcukon lehet őket eladni.
Nórii. SelFan.
2012. augusztus 25. 12:10
|
|
sziszii_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 140836 offline
|
Azért szerintem Barbinak se könnyű... Nem tudom, hogy miért kell fikázni a modelleket.. Szépek, csinosak..de ennek is meg van az ára. Nem tudom hány fogyókúrán átmennek és kemény edzéseken, hogy elérjék azt az alakot, ami éppen kell.. ha már nincs meg pl a 34-es méreted hanem 35-ös vagy akkor már nem is kellesz annak az ügynökségnek mert ők azt a méretet vállalják el az kell oda. A modelleknek nem könnyű.. és ha szép akkor miért ne lehetne modell? Főleg ha szereti a kamera előtti pózolást..ráadásul lehet, hogy valaki csak szimplán fotogén.
Egy modell sosem fog kinézni úgy élőben, mint a képeken..
Mellesleg nekik is meg kell élniük valamiből.. és ha a szép pofijából fog, akkor abból, nem kell egyből kritizálni.
Egy modell sosem fog kinézni úgy élőben, mint a képeken..
Mellesleg nekik is meg kell élniük valamiből.. és ha a szép pofijából fog, akkor abból, nem kell egyből kritizálni.
Pöttömke
2012. augusztus 25. 13:42
szerintem egyszeruen buszkek kellene legyunk arra hogy ilyen tehetseges modellek kerulnek ki a nagyvilagba Magyarorszagrol.Pont ugy Mihalik Eniko is mint Palvin Barbi.Sem Enikot sem Barbit nm kell fikazni,orulni kell hogy ilyen sokra vittek mindeketten. :smileee:
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.