Perrie Edwards: „Össze akarom hozni Niallt és Jade-t!”
2012. augusztus 23. 12:21
Annyira gáááz, ahogy utáljátok ezt a Perrie lányt
Jobbat érdemelne? Micsoda hülye szöveg
Úgy se lesz SOHA a tiétek a OneDirection egyik tagja sem, tehát soha az életben, akkor meg nektek nem tök mindegy, hogy kivel járnak és kivel boldogak? Kik vagytok ti, hogy megmondjátok, hogy ki való neki? Ostobák!
Akármekkora fannak is mondhatjátok magatokat, akkor se lesz soha beleszólásotok az ő életükbe, ezt jobb ha az eszetekbe vésitek..
Már egyszerűen bántja a szememet ez a fanatizmus
2012. augusztus 23. 12:22
nekem ez a Perry vagy hogy nem simpi :/ Akármeynire is de nem birom..csak akkor nem birom ha Zayn közelében van
De vviszont a Little Mix csapatot szertem
XD Furcsa ne mind1...Amm Niall nem illik Jade-hez egyántalán nem :/
Niall azal a kis szőke ezelötti csajal illet össze...izé Holly Scaly
Asszem..
Niall azal a kis szőke ezelötti csajal illet össze...izé Holly Scaly
2012. augusztus 23. 12:38
|
|
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline
|
Nem vagyok oda Perrie-ért jó ötlet,csak nem illenek egyáltalán össze,Perrie ne foglalkozon mások életével...!!
2012. augusztus 23. 12:39
|
|
NooiMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 170457 offline
|
Fashionbébíí Amíg nem tudsz mindent, addig inkább ne üsd bele az orrod
Ha nem tudnád, és valószínűleg nem is tudod, Perrie már egyszer megcsalta Zayn-t, és a Directionerek többsége ezért nem bírja
) -.-
2012. augusztus 23. 12:40
|
|
SummerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181525 offline
|
Szerintem se Jadel se Demivel ne hozzák össze csak ha ő is akarja
Bár Jadel szerintem nem illenek össze
Engem nem zavarna ha Demivel jönne össze de Demi modta hogy nem áll készen egy kapcsolatra,és ha szakítanak Niall könnyen lecsúszhat és ha csalódna Demiben depis lenne meg minden :$ Jó én bírom Perriet is de ne szóljon bele a magánéletükbe majd ők eldöntik mi lesz
2012. augusztus 23. 12:41
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Sajnálom, Perrie, de inkább ne üsd bele az orrod!!!
2012. augusztus 23. 12:43
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
elég nagy vicc a cikk amúgy emberek, mert Jade jelen pillanatban tökéletesen megvan a barátjával, Sammel. A Little Mixből egyedül Leigh-Anne-nek nincs barátja, ő viszont múltkor nyilatkozta, hogy sem Harryvel, sem Niallel nem randizna. Perrieről meg le lehet szállni, olyan vicces, hogy amikor Zayn törli magát twitterről, akkor mindenki "jajj Zayn, meg rohadék utálók, hogy lehetnek ilyen szemetek, nektek ez hogy esne?" Ha meg másról van szó, úgy tudjátok szapulni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Kicsit gondolkodjatok el...
2012. augusztus 23. 12:45
Idézet (NooiMo @ 2012.08.23. 12:39)
Fashionbébíí Amíg nem tudsz mindent, addig inkább ne üsd bele az orrod
Ha nem tudnád, és valószínűleg nem is tudod, Perrie már egyszer megcsalta Zayn-t, és a Directionerek többsége ezért nem bírja
) -.-
Hát te tudod, én nem veszekszem a nagy Directionerekkel
2012. augusztus 23. 12:45
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Jade-nek van barátja, szóval Perrie nyugodtan lemondhat erről a tervről!
2012. augusztus 23. 12:48
|
|
bigyuska100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 164446 offline
|
Hát szerintem nem nagyon illenek össze de nah .. meg jó kedves Perrie-töl hogy össze akarja hozni de az ő dolguk ,hogy kikel jönnek össze nema másoké .. meg szerintem Zayn is meg Niall is jobbat érdemel
2012. augusztus 23. 12:50
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Szerintem békén hagyhatnák már szegényt, majd ő talál magának barátnőt :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: