Perrie Edwards: „Össze akarom hozni Niallt és Jade-t!”
2012. augusztus 23. 18:21
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Majd Niall eldönti, hogy kit akar. -.-
2012. augusztus 23. 19:08
|
|
Dreamer1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 184387 offline
|
Sosem bírtam Perriet de ezek után..
nem akarok csunya jelzőt használni , de utálom ezt a kis ..
Törődjön a maga dolgűval és amugy is Niallhez szerintem nem illenek a sztár csajok .Jobban járna ha egy átlagos lánnyal randiznanem pedig egy mű barbieval.
nem akarok csunya jelzőt használni , de utálom ezt a kis ..
Törődjön a maga dolgűval és amugy is Niallhez szerintem nem illenek a sztár csajok .Jobban járna ha egy átlagos lánnyal randiznanem pedig egy mű barbieval.
2012. augusztus 23. 19:28
Niall Horan magánéletén mostanság sokat csámcsog a sajtó, így nem csoda, hogy nincs egy perc nyugta se a pikáns kérdések között, de ez ellen Zayn barátnője Perrie könnyen tudna segíteni. - csak nem összejönne Niallel? XD
Amúgy nem értem, mit kell ezt a szerencsétlen gyereket a magánéletével zaklatni. Nem kedvelem a 1D-t, de már akkor is szánalmasnak tartom, hogy folyton arról cikkeznek, miért nincs barátnője Niallnek, meg miért nem jön össze Demivel. Majd lesz barátnője, ha ő is akarja, meg ha talál egy olyan lányt, aki érdekli.
Amúgy nem értem, mit kell ezt a szerencsétlen gyereket a magánéletével zaklatni. Nem kedvelem a 1D-t, de már akkor is szánalmasnak tartom, hogy folyton arról cikkeznek, miért nincs barátnője Niallnek, meg miért nem jön össze Demivel. Majd lesz barátnője, ha ő is akarja, meg ha talál egy olyan lányt, aki érdekli.
2012. augusztus 23. 19:29
nem értem, hogy minek szólnak bele a magánéletébe.
2012. augusztus 23. 19:55
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Szerintem már Niall van annyira felnőtt és érett gondolkodású,hogy eldöntse ezt ő maga.És miért futna Demi után?Mert megdicsérték egymást?Amúgy meg szerintem nem kéne Perrienek kavarnia törődjön a saját életével és ne máséval,mert magának fog gondot csinálni...
(én is megpróbáltam egyszer eljátszani a kerítőt és én lettem a hibás
).Amúgy meg szerintem nem lenne semmi baj azzal ha összejönnének de ezt ők döntsék el szerintem,hogy össze akarnak e jönni
2012. augusztus 23. 20:03
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Tekintve,hogy konkrétan az egész világnak elmondta a kis tervét,nem lesz túl nagy meglepetés Niall-nek és Jade-nek.
:D
2012. augusztus 23. 20:12
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
LadySuzy, Adrianna és még jó páran jól írták, mert nekem is ez a véleményem... az elején nem ismertem a Little Mixet, csak hallottam Perrieről és Zaynről és így nem nagyon lopták be magukat a szívembe, de aztán egy nap rám jött valami és szinte az egész napomat azzal töltöttem, hogy Little Mixes videókat nézegettem, cikkeket olvasgattam, számaikat hallgattam stb. és nagyon megkedveltem őket. a sok utálkozónak is ezt kellene tennie, mert amíg csak annyit tudtok, hogy Zayn Perrie-vel jár és ilyen-olyan pletykákat olvastatok, ilyen-olyan forrásoktól, addig ne ítéljetek el senkit! és főleg ne az egész bandát egy ember esetleges tettei miatt...
és mivan ha Jade-nek tetszik Niall, csak nem kürtölte szét? Perrie meg tudja és ezért akar segíteni összehozni őket? vagy épp fordítva és Niallnek jön be Jade? nem tudhatjuk, nem mellesleg az ő dolguk...
Idézet
Sajnálom Perrie de Jadenek már van pasija ha jól tudom. Niall meg szerintem eltudja dönteni maga is hogy kit akar és nem is illenének össze... -.-
szerintem Perrie, aki személyesen ismeri, sőt barátja, jobban tudja, hogy éppen van-e barátja Jade-nek, mint te, aki egyáltalán nem ismeri személyesen...
és mivan ha Jade-nek tetszik Niall, csak nem kürtölte szét? Perrie meg tudja és ezért akar segíteni összehozni őket? vagy épp fordítva és Niallnek jön be Jade? nem tudhatjuk, nem mellesleg az ő dolguk...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: