Blake Lively sosem meztelenkedne
2012. augusztus 24. 07:07
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Számomra Blake nagyon szimpatikus csaj,de szerintem tökéletes alakja van és mindemellett gyönyörű is.De ez legalább azt bizonyítja hogy nincs elszállva magától..
2012. augusztus 24. 17:16
Igaza van, értelmes dolgokat mondott az interjúban.
2012. augusztus 26. 21:06
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nagyon jól fogalmazott az interjúban. Engem is zavarnak a meztelen jelenetek, nem kellene, hogy ezen legyen a fő hangsúly. Egyetértek Blake-kel, jól látja a dolgokat.
♥
2012. október 17. 09:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
nagyon szimpatikus a hozzáállása,de azon meglepődtem,hogy nincs kibékülve a testével,amikor mindig olyan magabiztos a fellépése...mindenesetre,szerintem nagyon szép és csinos nő és imádom a filmjeit és persze a Gossip Girlt
2015. augusztus 24. 15:08
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Szerintem egy szinesznonek vagy szinesznek nem kell meztelenkedni ahhoz,hogy jo legyen.Ezerrt nem ertem soha a filmekben valo meztelenkedest.Teljesen egyetertek Blakkel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: