Az ABC Family döntött a sorozatainak sorsairól. A legtöbbet berendelték egy újabb évadra, azonban van, amitől búcsúznunk kell.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az ABC törölte a Jane by Designt
2012. augusztus 22. 23:08
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
kár, pedig tök jó volt a sorozat.
de remélem azért a szereplők felől még fogunk hallani más sorozatokban/filmekben.
2012. augusztus 23. 08:28
|
|
timike94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 175404 offline
|
Annyira hálás vagyok ezeknek a TV csatornáknak, hogy mindig a legjobb pillanatban tudják elkaszálni a sorozatokat. Egyszerűen nem értem, hogy ha tudják, hogy a sorozat nem hozza a nézettséget, amit elvárnának tőle, akkor miért nem lehet a rajongókat legalább egy normális befejezéssel kielégíteni.
2012. augusztus 23. 09:16
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, én nem hallottam róla ,hogy van ilyen sorozat..
2012. augusztus 23. 09:27
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Kár, mert én nagyon szerettem ezt a kis sorozatot. Már amikor elsőnek olvastam ezt a hírt máshol, akkor is az volt a reakcióm, hogy én még úgy néztem volna még...
Nekem olyasmi volt, mint tavaly nyáron a The Nine Lives of Chloe King, ami tök ugyanilyen sorsra jutott. Nyilván nem valami egetrengetően jó sorozat, de azért jó volt.
1 felhasználónak tetszik:
Icebreaker.gold
2012. augusztus 23. 09:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én nem néztem ezt a sorozatot, de terveztem, hogy meg fogom nézni, mert jókat hallottam róla.. Kár, hogy törölték.
2012. augusztus 23. 10:06
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ezt nagyon sajnálom, a kedvenc sorozatom... És már készültem, hogy lesz 2. évad. :,(
2012. augusztus 23. 10:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon sajnálom ezt a sorozatot. Nem mondom, hogy a legnagyobb kedvencem volt, de Jane karaktere annyira élvezhetővé tette az egészet. Pont az évad végére vált nagy kedvencemmé, erre elkaszálják..
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2012. augusztus 23. 10:15
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
de ha legalább kaszát kapa sorozat, akkor adhatnának neki egy normális véget...már nincs is kedvem megnézni az utolsó részt, hisz ez az utolsó rész:O
2012. augusztus 23. 10:18
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
és a Switched at Birth avval mivan?? anniyra szar az első rész is úgy néztem végig , hogy közben 4x leállítottam és mást csináltam késöbb meg újra bekapcsoltam:| ez a sorozat meg tök jó volt és tökre beleéltem magam...miylen lenne ha iylen életem lenne:D:D:D kár érte nagyon...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.