Búcsút mondhatunk Till Attilának és Liptai Claudiának. A TV2 új műsorvezetővel indítja el tehetségkutató-műsorát, a The Voice-ot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Kimmel Tamás lesz a The Voice műsorvezetője
2012. augusztus 22. 19:43
Egyszerűen imádom ezt az embert!
<3 Már csak miatta is nézni fogom.
Biztos, hogy helyt fog állni
Biztos, hogy helyt fog állni
2012. augusztus 22. 19:49
Áá így már érdemes nézni. Nagyon bírom ezt a pasit, hatalmas forma.
Műsorvezetőként még nem láttam, de biztos, hogy jó lesz.
2012. augusztus 22. 19:54
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ez a hír még most látott napvilágot, erre már Starityn? :| Egyébként ez kicsit meglepett, hogy ő lesz a műsorvezető. Mindenkire számítottam csak rá nem, de jó döntés volt.
2012. augusztus 22. 19:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (ariellavettel @ 2012.08.22. 19:54)
Ez a hír még most látott napvilágot, erre már Starityn? :| Egyébként ez kicsit meglepett, hogy ő lesz a műsorvezető. Mindenkire számítottam csak rá nem, de jó döntés volt. 
Nem az Aktívból derült ki. Egy órája adott ki közleményt a TV2.
2012. augusztus 22. 20:00
Na igen, én is kezdtem már unni a Liptai-Tilla párosítást. Klassz, hogy más lesz a műsorvezető, bár nem értem hogy miért pont színészt kellett erre a posztra helyezni.
2012. augusztus 22. 20:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez meglepett.Nem gondoltam volna rá.Én őszintén szólva abban bíztam,hogy Tilla lesz.Egyébként szimpatikus pasas,nagyon jó színész.Bár én inkább az X-faktort fogom nézni,de adok a Voicenak is egy esélyt,hogy ne mondják,hogy úgy alkotok véleményt róla,hogy bele se néztem.Amúgy ő lesz egyedül vagy lesz női műsorvezető is?
2012. augusztus 22. 20:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát ez meg ki???? csak nem egy újonc??!!!
2012. augusztus 22. 20:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Muszáj minden ratyiba jó színészeket, újoncokat beszerválni? Ez nem neked való Tomikám, engedd át azoknak, akik megfelel ez a ratyi színvonal ...
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. augusztus 22. 20:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kis orsi @ 2012.08.22. 20:20)
Szerintem az X-Faktor miatt nem fogják sokan nézni ezt a műsort.
Szerintem viszont igen, két okból. 1) Az ember kíváncsi. 2) Már csak azért is bekapcsolják hogy megnézzék Miki tesóját majd hasonlítgassák őket egymáshoz. Sőt, több évadja is lesz ennek a tehetségkutatónak, Magyarországon minden Amerikából átvett ratyi népszerű. De ez felvet egy kérdést. Ha az eredeti formátumot vesszük át, akkor is ennyire népszerű lenne már most a kezdés előtt?
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2012. augusztus 22. 20:43
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Szerintem jol fogja majd vezetni a musort. nagyon szeretem ot. Lehet hogy ink. ezt fogom nezni nem pedig az x faktort mert kivancsi vagyok hogy milyen is ez az egesz. Lehet hogy meg jobb is...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.