A Forbes magazin ismét összeállította a legjobban kereső sportolók listáját 2011 és 2012 között. Innen pedig kiderül, hogy 10 év után először nem Tiger Woods kapta a legtöbb gázsit.
A teljes cikkhez kattints ide!
A tíz legjobban kereső sportoló 2011 és 2012 között
2012. augusztus 22. 17:10
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
2012. augusztus 22. 18:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Huhúúú Ennyi összeget én is elfogadnák...!!!
2012. augusztus 22. 19:13
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Ohh...milyen váratlan meglepetés, hogy Cristiano Ronaldo "csak" utolsó előtti, bár azt figyelembe véve, hogy a világon(!)...így már kevésbé az. 
No, és Floyd Mayweather...Ő rajta abszolút nem lepődtem meg...elég volt a cikk címét olvasnom és egyből bevillant Floyd arca
.
Nem hiába Floyd "Money" Mayweather a "beceneve".
No, és Floyd Mayweather...Ő rajta abszolút nem lepődtem meg...elég volt a cikk címét olvasnom és egyből bevillant Floyd arca
Nem hiába Floyd "Money" Mayweather a "beceneve".
2012. augusztus 22. 19:52
|
|
hanna_oneDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 180818 offline
|
Fura hogy csak két labdarúgó van : DD
de annak örülök hogy James és Kobe előkelő helyet foglal el : DD
de annak örülök hogy James és Kobe előkelő helyet foglal el : DD
2012. augusztus 22. 20:06
Ez az ö dolguk bár el fogadnám ezeket az öszegekett.
2012. augusztus 22. 21:21
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Federer a király!
2012. augusztus 22. 21:23
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Lebrooon James, a legeslegjobb:D Szerintem egyébként többnyire megérdemlik a sok lóvét, mert igazán megdolgoznak azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Minden egyes nap. Ezért is tisztelem őket ennyire.
Mondjuk, ja, egy kicsit hozzám vághatnának:)
Mondjuk, ja, egy kicsit hozzám vághatnának:)
2012. augusztus 22. 21:25
óó. mentem focizni, sziasztok!
.. dehogy megyek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: