Duncan James a Blue énekeseként került be a zeneiparba, nevét azóta már rengetegen ismerik. Most főszerepet játszik a Chicago című musicalban és hamarosan megjelenik az együttese visszatérő lemeze is. Szerencsésnek érzi magát, de már megtanulta, a hírnévnek árnyoldalai is vannak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Blue: „Most már mi irányítjuk a sorsunkat!”
2012. augusztus 22. 09:51
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 22. 10:05
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Annyira imádom a srácokat! És nem izgat egy cseppet sem, hogy biszexuális az egyik. Így vannak jól, ahogy vannak. A szünet tényleg jót tett nekik egy kicsit, mindenki kikapcsolódott és most újult erővel vághatnak neki a biznisznek.
Hajrá Blue!
hana001
2012. augusztus 22. 10:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez jó!!!!!!!!!!!!!!
2012. augusztus 22. 11:23
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Nagyon jó cikk! Rettentően becsülöm ezt a srácot.
2012. augusztus 22. 11:34
Awww gyerekkorom kedvenc bandája és még a mai napig szívesen hallgatom a dalaikat.
2012. augusztus 22. 12:43
Jaj de szerettem őket
A 'Sorry seems to be the hardest word' amit Elton John-nal énekelnek,az a mai napig kedvenc számom. Várom a visszatérést
2012. augusztus 22. 14:14
Köszi a cikket!
Jó hosszúra sikerült
Már nagyon várom, hogy a srácok visszatérjenek, remélem, jobbak lesznek, mint valaha!
Duncan apja meg baromi szemét :@ Nem csoda, h nem akart vele találkozni. Meg is érdemli a fazon.
Abban biztos vagyok, hogy Duncan viszont remek apa, mindig hatalmas szeretettel beszél a kislányáról
Már nagyon várom, hogy a srácok visszatérjenek, remélem, jobbak lesznek, mint valaha!
Duncan apja meg baromi szemét :@ Nem csoda, h nem akart vele találkozni. Meg is érdemli a fazon.
Abban biztos vagyok, hogy Duncan viszont remek apa, mindig hatalmas szeretettel beszél a kislányáról
hana001
2012. augusztus 22. 17:07
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
Jajj Blue, hogy én mennyire oda voltam értük
2 hónapja Manchesterben voltam és mikor kijöttem a Harrods-ból találkoztam Duncan-nel, de annyira lefagytam,hogy megszólalni nem tudtam... nagyon vicces volt
hana001
2012. augusztus 22. 17:07
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2012.08.22. 14:14)
Köszi a cikket!
Jó hosszúra sikerült
Örülök, hogy tetszik nektek a cikk
2012. augusztus 22. 21:29
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jól beszél :'DDD (y)
2012. augusztus 23. 09:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
bubblegum.. egyetértek veled!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.