Starity

Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 31. 21:18 #141
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Nem hiszee, hogy sok mindenkit izgat az, hogy szereted-e Nicki-t vagy nem... ezt mikor fogjátok fel? -.-" Nem vagyok nagy rajongója, de miért ne lehetne zsűri?! Ő egy rapper ergó KÖZE van a zenéhez... inkább azokat szóljátok le akiknek nincs pl.: Magyarországon is "A Dal"-nál azt hiszem valami rádiós volt z egyik zsűri... szóval nem mindenki kíváncsi a negatív kommentekre, ha nem tetszik valami akkor is tartsd magadban vagy üsd a falat, és azzal vezesd le! xd
2012. augusztus 31. 22:47 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (IAmJulcsi @ 2012.08.31. 21:18)
Nem hiszee, hogy sok mindenkit izgat az, hogy szereted-e Nicki-t vagy nem... ezt mikor fogjátok fel? -.-" Nem vagyok nagy rajongója, de miért ne lehetne zsűri?! Ő egy rapper ergó KÖZE van a zenéhez... inkább azokat szóljátok le akiknek nincs pl.: Magyarországon is "A Dal"-nál azt hiszem valami rádiós volt z egyik zsűri... szóval nem mindenki kíváncsi a negatív kommentekre, ha nem tetszik valami akkor is tartsd magadban vagy üsd a falat, és azzal vezesd le! xd

Nicki kb. annyira rapper, mint amennyire Fekete Pákó intelligens. Miért ne írhatná le valaki a véleményét még, ha nem éppen pozitív is?! El vagy tájolódva. Irány egy rajongói oldal vagy tweetelj neki, ha ennyire rá vagy cuppanva.
2012. szeptember 16. 22:37 #143
Eric Saade fan 7
Eric Saade fan 7
visszatérő vendég

StátuszDattebayo:DD♥
Hozzászólás: 188
Csatolások: 5
Azonosító: 155585
Sok nyomorult -.- .Itt is nyavajo sok hülye h Jézusom Nicki Minaj lesz a zsűri megértem Marihátt én ia utálo nem tud rappelni tehetségtelen fúj jézusem ez minek mindenkine an izlése és én utálom Nickit ez vaan fogjátok fel őőgh ahhh blah blah blah ...-.-""""""""" Ideiyeljetek nyajgósok MINDENKI LESZARJA H NEM SZERETTEK !!! ha szereted akk kommentelj ha nem FOGD BE AZT A BIZONYÁRA JÓ BÜDÖS POFÁDAT !! :@@@ Nayon elegem van már a sok Nickit utálkozó kommentekből...._. HA NEM ÉRTED MEG AKK NE FOGLALKOZZ VELE AZ'T ENNYI SZÁNALMAS A SOK ÓH CSAK NE Ő :S FÚH -.-""""""" SOK UNATKOZÓ NYOMORÉK
2012. szeptember 18. 09:54 #144
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Csatolások: 0
Azonosító: 165850
hát ezt már benézte mert Nicki már zsűri biggrin.gif
2012. szeptember 18. 09:57 #145
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Eric Saade fan 7 teljesen egyetértek
2012. szeptember 18. 10:07 #146
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

egyszerűen nem érten miért kell ennyire utálni Nicki-t
2012. október 08. 14:55 #147
Szaszii Espinela
Szaszii Espinela
új tag

Státusz♥Roc n' Roe♥ / Nickolas y Oriana♥ / Mariah Carey♥ Gaby Espino♥ Jencarlos Canela♥
Hozzászólás: 61
Csatolások: 29
Azonosító: 157984
Nickit összesem lehet hasonlítani Mariahval. Mariah egy élő legenda, egy aranytorkú díva.
Nicki örüljön, hogy a büdös pofáján kiejtheti Mariah Carey nevét!!! Szánalmas ... Mégha lenne, hangja meg tehetsége, de egy tudatlan nagyseggű senki.. Mariah egy csoda! Imádlak Mariah! smileeee.gif
Nicki te meg bújj el a béka segge alá, mert egy szánalmas kis ***** vagy!
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok