Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 22:52
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én nem értem azt nicki mit keresne egy ilyen műsorba
2012. augusztus 22. 23:10
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Amúgy ezzel a döntéssel én se értek egyet. Mariah Carey már tett le az asztalra jó pár dolgot, így megérdemli, hogy ott üljön egy ilyen műsorban zsűritagként. Na de Nicki Minaj? Könyörgöm van egy pár száma.. és kifújt.
2012. augusztus 22. 23:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (mano2 @ 2012.08.22. 21:03)
Érdekes ezt a sok gyűlölködő és előítéletes hozzászólást olvasni.
Szerintem senkit nem lehet megítélni az alapján, ahogyan kinéz. Én nem ismerem egyik hölgyeményt sem személyesen így nem hiszem, hogy jogom lenne elítélni őket. Tény, hogy Minaj kisasszony zenéje "gépiesebb", mint Carey kisasszonyé, viszont én személy szerint rosszul vagyok Mariah zenéitől és az általa képviselt stílustól. Ettől függetlenül nem ítélem el, csak nem szeretem a zenéjét, de Ő maga attól még lehet nagyon jó ember. Nem rég olvastam Wikipedia-n Nicki önéletrajzát és nem biztos, hogy ha ti is ennyi dolgon mentek keresztül ilyen családi körülmények között, akkor nem ugyanilyenné váltok. Szerintem Ő még mindig a jobbik eset, mint aki elzüllik, lop, csal, hazudik...stb. De hogy a hírhez is hozzászóljak, az hogy a sztárok sztárhisztiznek nem újdonság...
Ez egy trend manapság, olyan, mint utálni/szeretni Justin Bieber-t vagy utálni/szeretni Miley Cyrus-t... az a baj a mai világgal, hogy előítéletes. "Úristen nézd azt a srácot/csajt..." "Haverom mondta, hogy mekkora gy*kér/mekkora arc..." nem szabad ilyennek lenni. Egy emberről CSAK és kizárólag azután alkothatsz véleményt, hogy megismerted!
Ez az egész meg csak a porverésről szól, hogy pörögjenek a hírekben, ez mindig így van.
Ez az egész meg csak a porverésről szól, hogy pörögjenek a hírekben, ez mindig így van.
Nem fogok kitérni arra, hogy mit gondolok róla emberileg, de helóó, baromira nem számít, hogy milyen ember, itt a tehetségről van szó és mindenki arról beszélt, aki rossz ötletnek tartja berakni egy TEHETSÉGkutatóba zsűrinek.
2012. augusztus 22. 23:40
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nicki Minajnak semmi tehetsége. Hogyan tudna ő tehetségeket felkutatni és segíteni őket az útjukon, amikor ő maga is egy megcsinált, műnő?
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. augusztus 23. 08:02
|
|
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline
|
AKI CSAK TEHETI OLVASSA EL NICKI WIKIJÉT! Valóban Mariah már régebb óta van a szakmában, de én sem szeretem ezeket a zenéket! Nem ez kell a mai fiatalságnak...Én nagy Nicki Minaj fan vagyok, de Mariah-nak több tapasztalata van neki lenne heje a zsűrizésbe, Nicki inkább folytassa a rapper -kedést és majd 20 év múlva űljön csak zsűribe!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 23. 09:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
EmmŁŁ szerintem is!
2012. augusztus 23. 10:44
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.08.22. 23:19)
Nem fogok kitérni arra, hogy mit gondolok róla emberileg, de helóó, baromira nem számít, hogy milyen ember, itt a tehetségről van szó és mindenki arról beszélt, aki rossz ötletnek tartja berakni egy TEHETSÉGkutatóba zsűrinek.
Én meg nem fogok kitérni arra, hogy ezek a bizonyos TEHETSÉGkutatók milyen alacsony stílust képviselnek azzal, hogy kikerül az a bizonyos tehetség és 1-2 hónap múlva már a nevére sem emlékszünk.
Egyébként igazad van, tehetségkutatóba tehetségeket kell tenni zsűritagnak. Én amit írtam azoknak szántam, akik kritizálták, mert úgy néz ki ahogy és úgy viselkedik ahogy.
Egyébként a tehetség relatív fogalom. Mindenki másban látja meg.
2012. augusztus 23. 11:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem egészen értem ezúttal Mariah hisztijét, de Nicki-nek szerintem sincs helye abban a tehetségkutatóban zsűriként.. Én mondjuk egy Mariah-Adam-Enrique zsűrinek örülnék a legjobban.
2012. augusztus 23. 13:30
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Idézet (happyhoha @ 2012.08.22. 11:58)
Akár féltékeny Mariah, akár nem, igaza van. Ha Nicki Minaj indulna egy tehetségkutatóban, már rögtön az elején kiesne - tekintve, hogy az élő felvételes videókból kiderül, hogy hangilag egy nagy nulla. Az ötlet, hogy tehetségkutatóban zsűrizzen egyszerűen nevetséges és felháborító. Szomorú, hogy a producerek készek lennének rontani a színvonalat...
Teljesen egyetértek, attól még hogy a sok ember, akiket az irányít, hogy mi a "menő" a sz*ros tv-ben szeretik ezt a nőt, és ezzel ezt a nézettséget bebiztosítják, a műsor színvonala óriásit esik, mert egy ilyen tehetségtelen tucat"zenész" - már ha nem sértem meg a szót azzal, hogy őrá használom - zsűrizik.
2012. augusztus 24. 11:32
|
|
pj shervoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 184438 offline
|
jaja de nagyon remélem hogy ő lessz
2012. augusztus 25. 17:37
Mit keresne ott Nicki?SEMMIT!Persze,hogy Én is tiltakoznék,mivel utálom Nicki-t!Igen UTÁLOM!Ez van,nem mindenki szeretheti!Ez olyan,mint,hogy nem mindenki szereti a 1D-t,de Én igen,sokan szeretik Nicki-t,de Én NEM!Egyik előadót se szeretheti minden ember!Ez van ebbe bele kell törődni!
2012. augusztus 27. 19:52
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Nekem,mindegy,ki lesz a zsűri,de ha Minaj bekerül,nagyon egyszerű tehetségek nem lesznek 
De remélem,Enrique bekerül a műsorba
De remélem,Enrique bekerül a műsorba
2012. augusztus 31. 08:38
Ez a CopyMinázs annyira a mai showbiznisz végterméke, hogy arra már a szép szavak keretein belül nincsenek is szavak.
Méghogy Mariah, akit a világ egyik legprofibb, legjobb hangú énekesnői között tartanak számon a hozzáértők, féltékeny lenne arra a plasztiktemetőre, aki csak gagyorászik és csak a rajongói tulajdonítanak neki tehetséget?
2012 - ezt is megéltem.
Méghogy Mariah, akit a világ egyik legprofibb, legjobb hangú énekesnői között tartanak számon a hozzáértők, féltékeny lenne arra a plasztiktemetőre, aki csak gagyorászik és csak a rajongói tulajdonítanak neki tehetséget?
2012 - ezt is megéltem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.