Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 16:31
Igaza van Mariah-nak hogy nem akarja Nickit a zsűriben a helyében én sem szeretném...hogy az a fura kinézetű nő üljön mellettem. De csupán csak egy dolgot nem értek, ha Mariah ennyire ki van akadva Nicki-re akkor mi a fenéért is duetteztek már együtt???? Eléggé érthetetlen.
Meg eléggé hülyeségnek tartom ezt az etnikai akadályt, mi szerint 3-om színes bőrű már sok lenne a műsorban..szerintem a 4-dik-nek is színes bőrűnek kellene lennie mert ők igazán értik a dolgukat. Itt nem épp Nickire gondolok mert ő nem. Tegyük fel ha Mariah és Randy mellé betudnának szerezni egy Jay-Z-t vagy Alicia Keys-t az már úgy jó is lenne.
Meg eléggé hülyeségnek tartom ezt az etnikai akadályt, mi szerint 3-om színes bőrű már sok lenne a műsorban..szerintem a 4-dik-nek is színes bőrűnek kellene lennie mert ők igazán értik a dolgukat. Itt nem épp Nickire gondolok mert ő nem. Tegyük fel ha Mariah és Randy mellé betudnának szerezni egy Jay-Z-t vagy Alicia Keys-t az már úgy jó is lenne.
2012. augusztus 22. 16:36
gyerkek. mörájá legalább letett már valamit az asztalra, tehetsége vitathatatlan. nicky minay - elnézést ha rosszul írtam a nevét, pedig egy felejthető csúnyaszájú hölgyemény
2012. augusztus 22. 19:08
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Egyértelmű, hogy ENRIQUE IGLESIAS!!!
A másik, hogy (bár én nem is néztem eddig sem, és nem is fogom), de nekem se lenne szimpi a Nicki "Minaj-os fennállás". Tény, hogy van pár jó száma, dehogy ez a nő borultelméjű az is biztos! Tulajdonképpen, tőle, mint embertől kiráz a hideg (sajnos, vagy nem sajnos így van), a zenéit még meghallgatom, de véleményem szerint nem oda illő karakter! Én Mariah-t szintén nem szeretem...nagyképű, amint látszik irigy, és féltékeny...azonban mégis sokkal inkább helyén valóbb az, hogy ő benne van a zsűriben-már évtizedek óta ismert, és dolgozik-, szóval inkább "mellette állok ki", pontosabban "Nicki ellen".
De ahogy már említettem annyira nem izgat az egész, mert nem érint.
A másik, hogy (bár én nem is néztem eddig sem, és nem is fogom), de nekem se lenne szimpi a Nicki "Minaj-os fennállás". Tény, hogy van pár jó száma, dehogy ez a nő borultelméjű az is biztos! Tulajdonképpen, tőle, mint embertől kiráz a hideg (sajnos, vagy nem sajnos így van), a zenéit még meghallgatom, de véleményem szerint nem oda illő karakter! Én Mariah-t szintén nem szeretem...nagyképű, amint látszik irigy, és féltékeny...azonban mégis sokkal inkább helyén valóbb az, hogy ő benne van a zsűriben-már évtizedek óta ismert, és dolgozik-, szóval inkább "mellette állok ki", pontosabban "Nicki ellen".
De ahogy már említettem annyira nem izgat az egész, mert nem érint.
2012. augusztus 22. 21:03
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Érdekes ezt a sok gyűlölködő és előítéletes hozzászólást olvasni.
Szerintem senkit nem lehet megítélni az alapján, ahogyan kinéz. Én nem ismerem egyik hölgyeményt sem személyesen így nem hiszem, hogy jogom lenne elítélni őket. Tény, hogy Minaj kisasszony zenéje "gépiesebb", mint Carey kisasszonyé, viszont én személy szerint rosszul vagyok Mariah zenéitől és az általa képviselt stílustól. Ettől függetlenül nem ítélem el, csak nem szeretem a zenéjét, de Ő maga attól még lehet nagyon jó ember. Nem rég olvastam Wikipedia-n Nicki önéletrajzát és nem biztos, hogy ha ti is ennyi dolgon mentek keresztül ilyen családi körülmények között, akkor nem ugyanilyenné váltok. Szerintem Ő még mindig a jobbik eset, mint aki elzüllik, lop, csal, hazudik...stb. De hogy a hírhez is hozzászóljak, az hogy a sztárok sztárhisztiznek nem újdonság...
Ez egy trend manapság, olyan, mint utálni/szeretni Justin Bieber-t vagy utálni/szeretni Miley Cyrus-t... az a baj a mai világgal, hogy előítéletes. "Úristen nézd azt a srácot/csajt..." "Haverom mondta, hogy mekkora gy*kér/mekkora arc..." nem szabad ilyennek lenni. Egy emberről CSAK és kizárólag azután alkothatsz véleményt, hogy megismerted!
Ez az egész meg csak a porverésről szól, hogy pörögjenek a hírekben, ez mindig így van.
Ez az egész meg csak a porverésről szól, hogy pörögjenek a hírekben, ez mindig így van.
2012. augusztus 22. 21:23
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
pfff csak ne tiltakozzon, jó helye lenne ott nickinek :DDDDDDDD
2012. augusztus 22. 21:32
Tejesen igaza van!Nicki csak nemrég van a szakmában és nincs semmi tapasztalata.
Amúgy meg mi oka lenne Mariah-nak Minaj-ra fétékenykedni?
Amúgy meg mi oka lenne Mariah-nak Minaj-ra fétékenykedni?
2012. augusztus 22. 21:42
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Mi értelme tiltakozni? ez nem rajta múlik xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: