Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 13:51
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én azt nem értem meg, hogy EGYÁLTALÁN minek keverték az ügybe Nickit is.
Szánalom az a "nő".
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. augusztus 22. 14:10
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Megértem Mariah-t. Én is így tettem volna. Nicki-nek semmi tehetsége, alig van tapasztalata a szakmában, énekelni sem tud. 1-2 számát szeretem, de magát a csajt nem! Mariah tökéletes zsűritag lenne!
2012. augusztus 22. 15:10
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Mekkora problémát csinálnak már mindenből!! Komolyan, ez legyen a legnagyobb bajuk!
Egyébként Mariah "tiltakozását" megértem, hiszem Nicki nem ugyanazt a szintet üti mint Ő.
Egyébként imádom Nickit, mindig is fogom, de azért még sem egy Mariah Carey..
Egyébként Mariah "tiltakozását" megértem, hiszem Nicki nem ugyanazt a szintet üti mint Ő.
Egyébként imádom Nickit, mindig is fogom, de azért még sem egy Mariah Carey..
2012. augusztus 22. 15:23
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
gondoltam én hogy Nicki nem lesz zsűritag
2012. augusztus 22. 15:24
jajj oda ne rohanjak!ezt a p*csát az zavarja,hogy Nicki is nő,meg hogy fiatalabb nála?! jajj de egy sznob!ennyiért így felháborodni -.-"""""
2012. augusztus 22. 15:27
am Mariah is naon,naon tehetséges sőt! nem mindenkinek van olyan hangja mint neki
de most nem értek vele egyet
2012. augusztus 22. 15:56
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
én meg teljesen egyet értek mariahval... én is rácsapnám a telefont a rendezőse.. Nicki minaj minden, csak nem hűde tehetséges... nem zsűritagnak való, nehogymár olyan bíráskodjon a tehetségek felett, aki maga sem az...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. augusztus 22. 16:08
Igaz, hogy én sem látnám szívesen ott, de szerintem csak azért tiltakozik kézzel, lábbal ellene mivel vetélytársak...és egyáltalán nem azért, mert szerinte nem való oda...ami végül is logikus, de ha már valahogy az emberek tudtára szeretné adni nem tetszését lehetne kicsit kevésbé átlátszóbb módon is tennie, mert ez már kicsit szánalmas... na mindegy. Szerintem mondjuk az hülyeség, hogy csak azért nem akarná a zsűriben tudni, mert fiatalabb és, mert ő is nő...egyszerűen csak tudja, hogy akkor Minaj elnyomná őt. Na nem mintha akkora tehetség lenne, de a hatalmas szájára nehezen lehet lakatot tenni...és manapság már csak az a lényeg. Sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.