Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 11:04
|
|
K.gabiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182660 offline
|
peace25 igazad van, olyat kéne berakni a zsűribe aki maga is ott volt régebben az Idolba versenyzőként , mint Ad ☺
2012. augusztus 22. 11:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Hayley.5 @ 2012.08.22. 11:03)
Dzsenifer3 kimondta amire gondoltam...! Pontosan!
Carey olyan féltékeny, mint a bűn! Vegyétek már észre!
Carey olyan féltékeny, mint a bűn! Vegyétek már észre!
Féltékeny? Minázs sikerére? Röhög a vakbelem, ne röhögtess mert kiesek a hatodikról.
9 felhasználónak tetszik:
Icebreaker.gold,
Black Hearth2,
janet7,
Johinna,
LittleVampire,
Teora,
Pöttömke,
An_d_a,
Cassie3
2012. augusztus 22. 11:05
Igazából Carey bármennyire is tehetséges , Nicki-t akkor is többen szeretik , és én is jobban szeretem Nicki-t , úgyhogy sztem is Mariah féltékeny...és ezt szánalmasnak találom -.-"
2012. augusztus 22. 11:15
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
ophely88 egyet kell értenem, itt nincs mire féltékenynek lenni, ha bármi hasonlóság lenne köztem és e között a nő között, esküszöm, öngyilkos lennék.
mondjuk ha rajtam múlna, nem, hogy ez a nő nem kerülne be ebbe a műsorba, sehol nem akarom látni, se hallani róla... szánalom ez a r*banc
mondjuk ha rajtam múlna, nem, hogy ez a nő nem kerülne be ebbe a műsorba, sehol nem akarom látni, se hallani róla... szánalom ez a r*banc
2012. augusztus 22. 11:23
Hogy Mariah féltékeny Nickire?? Na nem már! Mariahnak lehet, hogy nincsenek már számai, de jóval tehetségesebb és népszerűbb is nála.
2012. augusztus 22. 11:23
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Én örülnék ha Nicki Minaj is bennelenne.
2012. augusztus 22. 11:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Muhhahaha ja, Mariah biztos féltékeny rá, meg Lil' Kim is, több, mint 20 éves karrierrel a hátuk mögött, meg valamiféle hozzáértéssel, esetleg egyedi stílussal, olyan támogatókkal a sztárvilágból, akik nem lilvéjn szintjén mozognak/mozogtak, meg olyanok közti hírnévvel, akik nem a jutyub nézettséget és a Shitboard listákat tekintik elsődleges szempontnak. Aha aha, tuti féltékenyek. Atyaisten, szűnjetek már meg!
8 felhasználónak tetszik:
Icebreaker.gold,
ophely88,
Johinna,
Black Hearth2,
LittleVampire,
Pöttömke,
An_d_a,
FüMá
2012. augusztus 22. 11:58
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Akár féltékeny Mariah, akár nem, igaza van. Ha Nicki Minaj indulna egy tehetségkutatóban, már rögtön az elején kiesne - tekintve, hogy az élő felvételes videókból kiderül, hogy hangilag egy nagy nulla. Az ötlet, hogy tehetségkutatóban zsűrizzen egyszerűen nevetséges és felháborító. Szomorú, hogy a producerek készek lennének rontani a színvonalat...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. augusztus 22. 12:01
Mariah 
örülük, hogy nem akarja Minázst zsűrinek, és ő ezt meg is mondja. És mi az, hogy féltékeny? O.o Mariah sokkal nagyobb sztár, pont Minázsra lenne féltékeny? Vicc...
örülük, hogy nem akarja Minázst zsűrinek, és ő ezt meg is mondja. És mi az, hogy féltékeny? O.o Mariah sokkal nagyobb sztár, pont Minázsra lenne féltékeny? Vicc...
2012. augusztus 22. 12:12
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
nehogy már ez a nagy seggű szarráplasztikázott izé is benne legyen. Az is hatalmas tévedés, hogy énekel bár szerintem nem csak pályát de bolygót is tévesztett...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. augusztus 22. 12:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Igen,Mariah csakis féltékeny,pont rá
Engem Nicki hidegen hagy igazából,de az azért poén,h van aki szerint Mariah ilyen okokból nem akarja Minaj-t a zsűribe.
Szerintem Nicki egyáltalán nem a zsűribe való,Mariah joggal akadt ki.Semmi komolyabb szakmai tapasztalat nincs a háta mögött,így nem lehet zsűrizni...
Engem Nicki hidegen hagy igazából,de az azért poén,h van aki szerint Mariah ilyen okokból nem akarja Minaj-t a zsűribe.
Szerintem Nicki egyáltalán nem a zsűribe való,Mariah joggal akadt ki.Semmi komolyabb szakmai tapasztalat nincs a háta mögött,így nem lehet zsűrizni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.