Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 10:35
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Remélem,hogy Miley Cyrus kapja meg
2012. augusztus 22. 10:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
én azt hittem valami értelmesebb indokja van, pl. hogy a csajszi nem valami tehetséges 
egyébként azokról is megvan a véleményem, akik azért nem néznék, mert több benne a fekete bőrű zsűri. 21. század és ez még mindig gond? hihetetlen.
egyébként azokról is megvan a véleményem, akik azért nem néznék, mert több benne a fekete bőrű zsűri. 21. század és ez még mindig gond? hihetetlen.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Icebreaker.gold,
Black Hearth2,
janet7,
LittleVampire,
Pöttömke,
An_d_a
2012. augusztus 22. 10:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Icebreaker.gold @ 2012.08.22. 10:31)
Szerintem nem meglepő, hogy így gondolkodnak. Nemrég olvastam, hogy egy fekete szereplőt kerestek egy autószalon reklámjához, és benne volt a leírásban, hogy legyen fekete, de ne TÚL fekete. Ezt meg merik csinálni. Addig, amíg nem büntetik az ilyen diszkriminációt, számítani fog, kinek milyen színe van. XXI. század. 
Persze hogy nem meglepő. Olyan cikkeket olvasni nem magyar oldalakon a bőrszín kérdéssel kapcsolatban hogy agyam el tudnám dobni. Egyfolytában ezen a kérdésen lovagolnak. Ha egy műsorban csak egy fekete sztár van és a többi fehér, az a baj, ha egy sincs benne, az nagyobb gáz, ha sok van, az már 'gettós'. Ha van egy dolog, amit utálok az amerikai hozzállásban, az ez (van egyébként több is). Sajnos igen is fontos, tudom én, hogy milyen a bőrszín mert a kedves 'watchdog' szervezetek szót emelnek ha a feketék rosszul érzik magukat amiért kimaradnak filmekből vagy sorozatokból, én csak azt nem értem hogy miért nem tud az egész nemzet tovább lépni mert ez így hatalmas és nem mellesleg szánalmas probléma. Mi ez az elborult gondolkodás kérem szépen? Ne bőrszín alapján válogassunk már színészek, énekesek és zsűrik között. Konkrétan nem mindegy, hogy fekete vagy fehér?
2012. augusztus 22. 10:44
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát ez egyeltalán nem kedves!
Nincs jobb hangja szoval fogja be a picsogóját!
2012. augusztus 22. 10:47
Egyetértek ciel.
Nikki nem egy nagy teheség , nem való oda.
Nikki nem egy nagy teheség , nem való oda.
2012. augusztus 22. 10:48
Idézet (ophely88 @ 2012.08.22. 10:41)
Persze hogy nem meglepő. Olyan cikkeket olvasni nem magyar oldalakon a bőrszín kérdéssel kapcsolatban hogy agyam el tudnám dobni. Egyfolytában ezen a kérdésen lovagolnak. Ha egy műsorban csak egy fekete sztár van és a többi fehér, az a baj, ha egy sincs benne, az nagyobb gáz, ha sok van, az már 'gettós'. Ha van egy dolog, amit utálok az amerikai hozzállásban, az ez (van egyébként több is). Sajnos igen is fontos, tudom én, hogy milyen a bőrszín mert a kedves 'watchdog' szervezetek szót emelnek ha a feketék rosszul érzik magukat amiért kimaradnak filmekből vagy sorozatokból, én csak azt nem értem hogy miért nem tud az egész nemzet tovább lépni mert ez így hatalmas és nem mellesleg szánalmas probléma. Mi ez az elborult gondolkodás kérem szépen? Ne bőrszín alapján válogassunk már színészek, énekesek és zsűrik között. Konkrétan nem mindegy, hogy fekete vagy fehér?
Legyen jó hangja, karizmatikus és egyéni legyen, színpadra termett és beleéléssel adja elő a dalait. 
Mondjuk külön poén, hogy a Mariah Carey sem fehér teljesen, meg fekete férje van és két cuki négerbabája.
Ennyi erővel a melegek, a törpék, a mozgáskorlátozottak meg még vagy 800 más csoport képviselőit is be kéne tenni a zsűribe. Bírom, amikor písziskedésből betesznek 1 valakit, ahelyett, hogy hagynák az egészet a fenébe, és olyan szempontok alapján választanának, ami lényeges lenne. Mint itt a zsűriben a hozzáértés például.
2012. augusztus 22. 10:51
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ha rajtam múlna se kapná meg, az biztos. Mivel érdemelte ki? Hát rohadtul semmivel. Szánalmas az egész nő! Nekem mindegy ki kapja meg, de ő egyáltalán nem érdemes arra, hogy másokat bíráljon. Először magát kéne, de elég erősen!
2012. augusztus 22. 10:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Icebreaker.gold @ 2012.08.22. 10:48)
Mondjuk külön poén, hogy a Mariah Carey sem fehér teljesen, meg fekete férje van és két cuki négerbabája.
Nekem is egyből ez jutott eszembe
2012. augusztus 22. 10:56
szerintem mariah-t nem a kora,és az egyetlen női zsűritagság zavarja,hanem az hogy nicki mellet az ő neve is komolytalanná válik...de most tényleg nicki minaj egy énekes tehetségkutatóban?! ez csak valami vicc....
2012. augusztus 22. 10:57
Felejtsük már el Nickit!Az Idolnak Adamre van szüksége...
2012. augusztus 22. 11:00
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mariah Carey csak féltékeny Nicki Minajra mert már nem nagyon népszerű már hiszen számai sincsenek Mariah-nak
2012. augusztus 22. 11:03
Dzsenifer3 kimondta amire gondoltam...! Pontosan!
Carey olyan féltékeny, mint a bűn! Vegyétek már észre!
Carey olyan féltékeny, mint a bűn! Vegyétek már észre!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.