Cristofel rákattant Tatár Csillára
2012. augusztus 22. 10:43
Ez nem újdonság..Christofelke folyton mindenkire rákattan
2012. augusztus 22. 10:48
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Omg! Ez még kire fog még rámászni???? Olyan hülye még gyerek szinten van! Egy Hülye bu*i!
2012. augusztus 22. 10:57
Ez a gyerek azthiszi magáról hogy ő a király pedig nagyon is téved.egy senkiházi neveletlen kubai k*csög
2012. augusztus 22. 11:13
1.Cristofel sose lesz jobb mint Fluor Tomi!!!
2.Ez egy beteg
3.Meg úgy merjen egy új számot ki rakni h szerintem az emberek 10000% ezt fogja mondani:-Te egy Kubai sz*** vagy!!!ahogy most én is!!!
2.Ez egy beteg
3.Meg úgy merjen egy új számot ki rakni h szerintem az emberek 10000% ezt fogja mondani:-Te egy Kubai sz*** vagy!!!ahogy most én is!!!
2012. augusztus 22. 11:27
Én jót röhögtem ezen.
Habár drága Cristofelt úgy orrba tudnám nyomni párszor!
Habár drága Cristofelt úgy orrba tudnám nyomni párszor!
2012. augusztus 22. 11:34
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (RenaLily @ 2012.08.22. 08:56)
Hát az hülye, erre jobb szót nem tudok mondani. Agyára ment a szteroid? Még egy ilyen beképzelt állatot nem hordott hátán a föld -.-"
Ezzel elmondtál mindent amit akartam!
2012. augusztus 22. 11:45
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Jézusom! Ebből nem lehet kiemelni semmit, minden amit mond ez a kubai, egy röhej, egy marhaság. Szerintem nagyon nyilvánvaló, hogy Fluor jobb, és a műsorvezetők is így gondolják.
Egyébként észrevettem, hogy miután Cristofel kinyilvánította a véleményét, miszerint Csilla pillantása „aranybögyörő-állító", a csaj onnantól kezdve végig kerülte a szemkontaktust a kubaival - aki egyébként nem tud az "anyanyelvén" - ,inkább a kamerával meg Robival szemezgetett.xD :'))
Egyébként észrevettem, hogy miután Cristofel kinyilvánította a véleményét, miszerint Csilla pillantása „aranybögyörő-állító", a csaj onnantól kezdve végig kerülte a szemkontaktust a kubaival - aki egyébként nem tud az "anyanyelvén" - ,inkább a kamerával meg Robival szemezgetett.xD :'))
2012. augusztus 22. 11:47
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Hogy milyen egy beképzelt sztárnak nevezett emberek élnek e világon!
"Bár nem ismerem a férjét, biztos vagyok benne, hogy én menőbb pasi vagyok nála."
Te? Ezt most komolyan gondoltad? Sajnos egyes emberek nem veszik észre, hogyan viselkednek, főleg élő adásba. Én inkább a föld alá ásnám magam a helyébe!
"Bár nem ismerem a férjét, biztos vagyok benne, hogy én menőbb pasi vagyok nála."
Te? Ezt most komolyan gondoltad? Sajnos egyes emberek nem veszik észre, hogyan viselkednek, főleg élő adásba. Én inkább a föld alá ásnám magam a helyébe!
2012. augusztus 22. 11:52
|
|
Teklu.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 224 Csatolások: 10 Azonosító: 183918 offline
|
Na..már megint egy Kubai-s cikk..a T*k*m tele van ezekkel..mostanában az egész sztárvilág körülötte forog..Az embereknek nincs jobb dolguk.?..És most ez a Csillás dolog..Jöjjenek össze,azt tscő.!!
2012. augusztus 22. 12:06
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
Szánalmas. Semmirekellő. azt hiszi h ő valaki?? komolyan ha eltűnne még a rendőrök e keresnék meg...
2012. augusztus 22. 12:10
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Hát hol is kezdjem...
Először is ki a f*szom az a Cristofel?? Szerepelt egy valóságshow-ban és?most egy hatalmas sztár vagy mi?!Mert biztos hogy nem..
Másodszor elkezdődik a suli a zene csatornák se fogják azt a piszkot adni amit ő 'alkot'!!
Nehogy már egy tehetségtelen,ízléstelen..szteroidokat használ..legyen Pop szakma legújabb csillaga.!! Szánalom.-.-''
Először is ki a f*szom az a Cristofel?? Szerepelt egy valóságshow-ban és?most egy hatalmas sztár vagy mi?!Mert biztos hogy nem..
Másodszor elkezdődik a suli a zene csatornák se fogják azt a piszkot adni amit ő 'alkot'!!
Nehogy már egy tehetségtelen,ízléstelen..szteroidokat használ..legyen Pop szakma legújabb csillaga.!! Szánalom.-.-''
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.