Igen prominens és zenei szaktekintélynek számító sztárokat üthet ki a nyeregből Nicki Minaj, ha leszerződik az American Idol következő évadára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj zsűrizik az American Idolban?
2012. augusztus 21. 15:45
2012. augusztus 21. 15:52
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ez most komoly? Ez tiszta szégyen! Ez a nő semmihez sem ért! Nem értem melyik hülye engedné, hogy zsűrizzen! -.-
2012. augusztus 21. 16:05
Idézet (szavy @ 2012.08.21. 16:04)
És milyen tehetséget fog keresni? A sajátját? Én megspórolnám neki a munkát, mert azt sosem fogja megtalálni. 
Én is valami ilyesmire gondoltam, köszönöm.
2012. augusztus 21. 16:08
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem jó lenne
2012. augusztus 21. 16:08
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Totál nem illik a képbe..
2012. augusztus 21. 16:12
Én már az előző cikkeknél is írtam, hogy Minaj is várható a zsűribe. Azért szerintem nem akkora tehetség sőt..., hogy őszinte legyek én nagyon utálom amit zenének nevez ez a nő ( bocsánat a rajongóktól, de ez most az én véleményem nem az övék) szerintem előbb a saját tehetségét mutassa meg (ha van neki) mielőtt még újabbakat keresne. Jó persze örülnék ha legalább olyan szintű dolgot tudnék csinálni mint ő, de a zeneiparban nem állja meg a helyét, mert nála vannak sokkal jobbak is.
2012. augusztus 21. 16:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Icebreaker.gold
Nála még a Rebecca Black is jobb lenne.
Nála még a Rebecca Black is jobb lenne.
Hát ,igen. Egyetértek veled!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: