Dalpremier: Miley Cyrus ft. Borgore – Decisions
2012. augusztus 21. 17:54
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nem is hallani Miley-t. Plusz ez a zenei stílus nagyon távol áll Mileytól. Maradjon a Can't Be Tamed albumos stílusánál,az volt a jó.
2012. augusztus 21. 17:57
Ilyen remixes,tupírozott számot ki nem néztem volna Miley-ból
Ráadásul nem is nagyon hallani benne Mileyt.Remélem nem ilyenek lesznek a következő számai mert ez POCSÉK
2012. augusztus 21. 18:11
Azt hiszem, ilyenkor szokták azt mondani, hogy a sz*r nem mértékegység.
Mileytól sokkal jobbat vártam, nem gondoltam, hogy ilyenhez adja a nevét és hangját.
Mileytól sokkal jobbat vártam, nem gondoltam, hogy ilyenhez adja a nevét és hangját.
2012. augusztus 21. 18:12
nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet! én se gondoltam h ilyen stílusó lesz ez a szám
2012. augusztus 21. 18:24
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
hát... megesik, hogy a kígyó elesik - szokták mondani
a pasi "hangja" nagyon kaki, hogy szépen fogalmazzak. Miley meg igencsak háttérbe szorult...
viszont ha az új albuma olyan lesz, mint a Can't be tamed, akkor megint nem fogok mást hallgatni fél évig, csak Őt.
viszont ha az új albuma olyan lesz, mint a Can't be tamed, akkor megint nem fogok mást hallgatni fél évig, csak Őt.
2012. augusztus 21. 18:27
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
szeretem mileyt ,de ez nagyon szar
2012. augusztus 21. 18:46
nemsemmi:OOO Borgore? ez tenyleg nagy valtozas a Hanna Montana utan:DDDDDDD lehet hoy nem is art neki ez a nagy palfordulas
2012. augusztus 21. 18:51
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Miley alig énekel,és ez borzasztó lett.. pedig én birom Miley számait de ez.... szörnyű :/
2012. augusztus 21. 18:56
Nekem a dal nem annyira tetszik!! Miley hangját alig lehet benne hallani...Amúgy Miley-t nagyon szeretem..várom az albumot.♥
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: