Rihanna élete szerelme az őt megverő férfi
2012. augusztus 22. 16:04
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
jaj Riri ígymegúgy persze sajnálom, de Chris nem biztos h ok nékül bántotta o.o amúgy meg Rihanna eldönthetné már mit szeretne -.-"
2012. augusztus 22. 22:40
Nem olyan könnyű továbblépni egy ilyen érzelmi sokk után, mint amilyennek kívülről tűnik..oké, osztom azt észt, pedig (szerencsére) velem semmi hasonló nem történt...igazából annyit akarok mondani, hogy próbáljátok egy kicsit RiRi szemével nézni a dolgot...
2012. augusztus 23. 00:36
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
"Rihanna elmondta, hogy már ismét nagyon közeli barátságot ápol Chrissel, és ezen nem is akarnak változtatni. Apránként jutottak el erre a szintre és az énekesnő nem tartja magát áldozatnak." AKKOR MI A FRANCNAK HOZTA FEL ÚJRA A TÉMÁT? -.-
2012. augusztus 23. 10:33
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Ájj..ájj..ez a Riri,szereti a botrányokat és szinte mindig hüje ezért szeretni
Megint kavar egy botrányt és annyi ezt már megszokhattuk..^^És megint bebizonyitotta,hogy sosem fog változni...ennyi...a palinak biztos volt oka,hogy megverte én nem mennék vissza..Na de emberek Rihannárol beszélünk...könyörgöm.. Ő mindig is a "szerelmes kis tehén marad"
2012. augusztus 23. 11:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Rihanna mindennél jobban szerette Chris-t. Ez nyilvánvaló volt akkor is, és most is. Nem lehetett könnyű neki, hogy megverte, és az még úgysem, hogy el is hagyta őt. Elég nagy és mély seb lehet ez neki, ha még három év után is így nyilatkozik róla. Abban viszont nincs igaza, hogy ok nélkül szörnyetegezték le Chris-t akkoriban. Akárhogyan is provokálhatta őt Rihanna, az nem ok rá, hogy megüssön egy nőt. Én láttam a teljes interjút, és én azt szűrtem le, hogy Rihanna még mindig nincs túl ezen és magát okolja miatta, pedig nem kéne...
2012. augusztus 23. 13:46
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Annyira unom már ezt. Három éve történt és azóta is csak erről tud beszélni. Már Chris-t is jobban sajnálom..egyébként is magánélet beszéljék meg és lépjenek túl rajta. Biztos nagyon rossz lehetett neki, de ne csak az ilyenekkel keressen pénzt, hanem hagyja abba a drogozást és csináljon jó számokat mint régen. Énekesnő legyen, ne pedig celeb.
2012. augusztus 26. 14:58
ezt már úgy utálom!!!!Rihanna nem tudja felfogni, hogy ez 3 éve történt,???
2012. augusztus 26. 19:14
|
gréta virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167362 offline
|
azért szeretem ha egy nőt bántalmaznak az egész életében mélyen fogja érinteni ez nem olyan dolog amit 3 év alatt el lehet felejteni. szerencsére velem még nem történt meg csak külső szemlélőként mondom.
2012. augusztus 26. 20:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én kedvelem RiRi-t, de csak, mint énekesnőt. Mint embert nem. 2009-ben történt. Rihanna nem szent, közel sincs hozzá, nem kell félteni. Nem ismerjük alaposan a részleteket. Azt gondolom Chrisnek volt oka, hogy kezet emelet rá. Nem mondom, hogy Christ támogatom, de nem kell őt gyalázni mindenért. Egy nőt megütni bűncselekmény. Nem mondom, hogy Rihanna valamikorra is elfogja felejteni, amit tett vele, de én már unom a témát és szerintem az egész világ is.
2012. augusztus 30. 11:00
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
jajj de szegény " ....kit érdekel
2012. augusztus 30. 18:07
|
|
Rihannyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 183031 offline
|
Ennyi ostoba embert! Lisa7003, ha téged bántalmazna egy férfi biztos ugyan ezt mondanád, ugye? Szánalmas, hogy mindenkit csak elítélni tudtok! UNDORÍTÓ! Istenem, ennyi idiótát, végig sem merem olvasni a kommenteket.
3 év után elmondta, hogy mit érez, és hogy Ő hogyan élte meg... Meg kéne köszönni az őszinteséget és nem elítélni! Eddig mindenki ezen csámcsogott, mert hű de jó sztori, most meg csodálkoznak... Bele sem mertek gondolni abba, hogy milyen ha az egész világ a Te magánéleteden csámcsog. 10 éves pöcsök itt élik a gyerekkorukat. Beszarás, de biztosan jobban tudtok mindent, mint a történet főszereplői.
És mi van akkor, ha még mindig szereti? Ilyen a szerelem, és ez ellen nem tud sokat tenni.
2012. szeptember 09. 13:29
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Sztem is unalmas ez a téma... a verésről meg csak annyit, hogy ha ő is provokálta ki, egy férfinak akkor sincs rá joga SOHA de SOHA hogy megüssön egy nőt!!!!
2012. szeptember 15. 10:24
nem tudom mit mondjak,akkor sem érdekel mi van vele,nem kesvelem őt,de akkor is megveri élete szerelme?..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: