Rihanna élete szerelme az őt megverő férfi
2012. augusztus 21. 17:31
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Ez a nő tiszta hülye lesz ha vissza fog menni hozzá...én értem,hogy szerelem meg stb...de én tuti nem mennék vissza egy olyan férfihoz aki úgy agyon vert mint egy lovat...ha neki ez hiányzik akkor menjen...aki 1x megteszi az máskor is meg fogja! Igaza van Oprah-nak...józan ész az egész!!
2012. augusztus 21. 17:43
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Én se értem hogy miért olvassák el azok akiknek nem tetszik hogy újra témában van. Az meg hogy Rihanna még mindig szereti Christ a történtek ellenére, szerintem azt jelenti hogy tényleg igazán szereti és képes megbocsátani neki egy ilyen nagy hibát. Aki meg a helyébe otthagyná és vissza se nézne rá, az nyugodtan tegye meg ha egyszer ilyen helyzetbe kerül, de attól még nem kell Rihannát lehülyézni és azt mondani hogy nem normális.
2012. augusztus 21. 17:44
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Ez is olyan, mint a Pattinson-Stewart-féle hisztéria. Egy ideig még érdemes figyelemmel követni, de mostanra már senki sem tudja, mi van. Csak ismételni tudom magam: vagy lépjenek már túl egymáson, vagy oldják meg a három éves problémáikat, és akkor ők is, és a világ is nagyon boldogok lesznek!
2012. augusztus 21. 17:47
|
|
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline
|
szegény hiába szereti hiszem chris már túl van rajta és elege is van rihannaból :// azért sajnálom://
2012. augusztus 21. 17:56
Rihanna-ból már rohadtul elegem van! Ez a csaj megőrült! Mazochista vagy mi? Komolyan kezdem Chris-t sajnálni és már nem igazán lepődöm meg azon, hogy anno megverte. Tuti ő provokálta ki! -.-"
2012. augusztus 21. 18:07
Rihannát én komolyan mondom,nem értem.Nem volt elég az neki,hogy Chris megverte,ordított vele és még ezek után is őt szereti?
2012. augusztus 21. 18:10
Sajnálom, ez egy elég gáz szitu hisz Chris elég rendesen bántalmazta.
2012. augusztus 21. 18:13
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Rihannának szüksége lenne egy pszichológusra, és amíg nem szerez be egyet, könyörgöm ne tegyen ilyen idióta nyilatkozatokat/interjúkat ésatöbbi.. Sajnálni egyszerűen nem tudom, sőt már a szánalom is mellékes...Lépjen tovább a jó büdös életbe és hagyja azt a másik szerencsétlennek is élni az életét és inkább a saját életét rakja már rendbe!!
2012. augusztus 21. 18:17
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Én abszolúte nem tartozok, a Rihanna fanok közé, sőt, de a nyilatkozata alapján tisztelem.Ahhoz képest, hogy Chris mit tett vele, nem szidja fűnek fának, ami biztos nehéz lehet, bár ha szerelmes az ember akkor bármire képes...
2012. augusztus 21. 18:31
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Szép tőle,hogy elmondta.De attól még nem kellene Chris-t zaklatnia.
2012. augusztus 21. 18:32
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Kaina egyet értek
2012. augusztus 21. 18:40
eleg nagy butasafra vall tole hogy igy hangoztatja a szerelmet Chris irant...ha nem haragszik ra az legyen az o baja, de ne tegye mar nevetsegesse magat hogy orszag vilag elott egy musorban hangoztatja hogy szereti stb... nem vagyok elfogult de megiscsak megverte ot es kesz, mellesleg utalom Chris Brownt mert egy kis bekepzelt gazdag csicska, a Rihanna meg siman egy kis liba
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: