Ma este mindenre fény derül, a Jóban Rosszban rajongóinak nem kell tovább várni. A TV2 sikersorozata ugyanis augusztus 21-én dupla epizódokkal, napi kétszer fél órás hosszban folytatódik Csillagkút izgalmas története. Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere. Ráadásul a Jóban Rosszban-ban feltűnik Nádas György is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nádas Györggyel tér vissza a Jóban Rosszban
2012. augusztus 21. 11:55
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Évek óta nem nézem a sorozatot, de ahogy elnézem, nem sokat veszítettem vele
2012. augusztus 21. 12:33
én ezt kivételesen nézem, ha mást nem is a tv-ben, és már tudom mi hogyan lesz, kb 30.ára vége lesz ennek a járványnak
2012. augusztus 21. 12:49
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ha nézném a jóban rosszbant amúgy dejóó. :'D
2012. augusztus 21. 12:52
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot és már nagyon kíváncsi vagyok a mai részre!
2012. augusztus 21. 13:11
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
utálom a magyar sorozatokat/filmeket és a jóban rosszban is valami akkora egy sz*r már bocsánat nemakarok csúnyát írni dehát ezvan... xd (y)
2012. augusztus 21. 14:43
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
végre lesznek valami érdekesebb műsorok,mert hát a nyáron csak gagyi ismétlések voltak mindenhol
2012. augusztus 21. 16:35
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Wááhááá de várom már!!
Biztos izgi lesz!!
Juhúúúúú
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: