Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 21. 20:37
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
A régiek azért voltak jók, mert jó sorozatban, jó szerepeket játszottak... Ezek a sorozatok már agyonnyúzott-erőltetett,ramaty vigjátékok...Bár színvonal már akkor sem nagyon volt, mégis valahogy megszerettem őket a karakterük miatt..Már nem bírom nézni sem a Disneyt...
2012. augusztus 21. 20:56
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Nem attól lesz valami kritikán aluli, hogy új. Ezt verjétek be a fejetekbe!
2012. augusztus 21. 20:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Emily Osment is idén lett 20 éves, róla se feletkezzünk meg. Amúgy akárki akármit mond, már a Bridgit Mendler féle Disney sztárok sem érnek fel Demihez, Selenához, Ashleyhez, Vanessához vagy Mileyhoz. Talán a Shake It Up-osok fogják megközelíteni az Ő sikerüket, de nyílvánvalóan nem érhetnek a nyomukba. Arról nem is beszélve, hogy mennyit süllyedt a Disney színvonala az elmúlt 2-3 évben. Nézhetetlen lett.
2012. augusztus 21. 21:07
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
A régieket se szerettem de az még nézhető volt néha-néha (hána montanán kívül). De hát ezek borzasztóak. Agyonerőltetett az összes, annyira rossz, hogy végig se tudom nézni..
2012. augusztus 21. 21:26
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
mekkora jó... a mai dizni csillagok elég trehányak... a régi sztárokhoz semmi sem hasonló. lehet már azért érzi így a 10 fölötti korosztály, mert nekünk nem ők a tinisztárok. nem velük nőttünk fel, nem őket utánozzuk. biztos vagyok benne, hogy a mostani gyerekek között is vannak olyanok, akik hasonlítottak ránk. az már egy másik nemzedék...
2012. augusztus 21. 22:38
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
wattacukor2 -nek igaza van a disney sosem lessz ugyanaz selena demi vagy miley nélkül. ők voltak itt a legnagyobb lekek. am elhiszem h a mostniak is tehetségesek... de olyan hyíresek mint selena demi vagy miley sztem sosem lesznek. max zendaya és bella de már üőksem az igaziak. mi selly-éken nőttünk fel és nekünk mindig ők lesznek a disny sztárok
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. augusztus 21. 22:40
|
|
ani2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 165940 offline
|
Én gyakran nézem a disneyt és nekem szintén ezek a régi sztárok jönnek be mint például Selena Demi Eshlie és Miley de sztem van most is pár tehetséges szinész mint az indul a risza sztárjai de én szívem szerint a harcra felt is szeretem de akkor is sokkal jobbak a régiek mint például s varázslók a waverly placeről selena sorozata vagy én demi sorozatát is szerettem a so rondom ot szóval szerintem is jobbak a régi szinészek és nagyon sokra vitték és én selena forever-t mondok
2012. augusztus 21. 23:07
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Kivi vagyok a Kellire
2012. augusztus 21. 23:11
Miley, Demi meg Selena voltak az igazi dízni sztárok?! Akkor Hilary mi volt? Akkor volt még nagyon jó a dízni, s végre egy olyan ember került ki belőle, aki vitte valamire. Ezek megint mennek majd a süllyesztőbe, inkább tanuljanak, mint hogy nyávogjanak nekünk itt össze-vissza.
2012. augusztus 22. 00:13
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
@Teora:
Hát ez vicces. Miley, Demi és Selena nyávognak? És pont Hilary-t hozod fel? Hallottad már énekelni?!
No offense, én is szeretem, de azért Hilary sem egy Janis Joplin.
Hát ez vicces. Miley, Demi és Selena nyávognak? És pont Hilary-t hozod fel? Hallottad már énekelni?!
2012. augusztus 22. 00:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem vagyok oda az új disney sztárokért max Zendaya
.
2012. augusztus 22. 07:00
Az biztos hogy a régieket nem fogják egyhamar túlszárnyalni! Jó ők az új disney sztárok, de nekem Miley, Selena és a régiek maradnak meg kedvenceimnek. Amúgy sem vagyok oda ezekért..kivéve Zendayáért, mert őt nagyon megkedveltem. (:
2012. augusztus 22. 09:08
Megmondom őszintén fogalmam sincs mióta nem nézem a Dizni csatornát, talán miután vége lett a Hannah Montanának már nem voltam képes tovább nézni az amúgy is ócska műsorokat (jó, nem mintha a HM jobb lett volna
) Egyszerűen ezek a mai kis dizni sztárok..úr isten. Bellától meg Zendayától egyszerűen kiráz a hideg, és ezek az új műsorok, vegyük például a Zseni palántákat...Egyszerűen szörnyű. Egyetlen egy részt néztem meg belőle, na ott be is fejeztem. Hihetetlen micsoda trágya filmekkel/sorozatokkal butítják a gyerekeket. Ja és ezekről az új kis dizni sztárocskákról, mint pl. China, Stefanie, Olivia, Cameron Boyce, Jake Short (stb)..már ne is beszéljünk. Lehetnek köbö 12-13-14 évesek. Ennyi idősen nem a TV-ben kéne parádézni, hanem inkább az iskolapadban ülni és tanulni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.