Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 21. 16:32
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
ducsaianna igen ebben teljesen igazad van!!
2012. augusztus 21. 16:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Stefaniet nagyon szeretem, Kellit nem ismerem, Oliviát pedig nem szeretem annyira, de nem is utűlom..
De Selenát, Demit és Mileyt már tényleg nem lehet szerintem annyira pótolni.
De Selenát, Demit és Mileyt már tényleg nem lehet szerintem annyira pótolni.
2012. augusztus 21. 17:01
Hailie95 teljesen 1et értek veled te rajtuk nőttél fel szószerint ezért már nem kedveled a mostani Disney t igen mert már kevés a veled egy idős a sztárokkal együtt nőttél fel , engem 10 éves koromtól kísértek a régi sztárok Selena , Miley , de én még csak 14 vok és mostanság inkább tele van a Disney velem egy idősökkel , bizonyára akik most 13-14 ek azoknak mint nekem is nehezebb lesz Chinaékat elengedni mivel mi rajtuk fogunk felnőni 18 éves korra .
2012. augusztus 21. 17:04
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Itt nem is azzal van baj hogy új színészek/nők jönnek, hanem szerintem már nem tudnak olyan jó sorozatokat/filmeket csinálni mint régebben, természetesen a Disney csatornára gondolok. Ez volt a kedvenc csatornám, minden nap rajta lógtam mert jöttek a jobbnál-jobb sorik meg filmek, de most oda se kapcsolok számomra egy nagy 0, ugyan ez a helyzet a minimax vagy a cartoon network-el is. A baromságok mennek állandoan, és a mostani kicsik ezt nézik, egyszerűen gyalázat! De egy vminek örülök h én nézhettem az igazán jó meséket, sorozatokat még annak idején!
2012. augusztus 21. 17:28
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Egyetértek azokkal, akik azt mondták, hogy a Selena- Miley- Demi párost nem lehet pótolni.
Bennük hármukban megvolt az a plusz, ami ebben a három csajban nincs meg. Sajnos... Ők voltak azok a Disney sztárok, akiket soha nem lehet pótolni.
2012. augusztus 21. 17:35
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
vasasreka8 egyetértek!
Bennük volt tehetség, és nem véletlenül választották be őket, ezekkel ellentétben.
Amúgy meg szerintem az egész arról szól, hogy pótolni akarják őket, mert ők népszerűek és tehetségesek voltak (nemhiába futottak be a csatorna után ennyire), és rengeteg pénze származott ebből a csatornának. Meg hát azért is, mert azok a soroztot és filmek nézhetőek voltak, ezek meg hát sajnos nem azok. Egyszerűen nem tudnak mit kitalálni, és erőltetik ami nem megy.
Bennük volt tehetség, és nem véletlenül választották be őket, ezekkel ellentétben.
Amúgy meg szerintem az egész arról szól, hogy pótolni akarják őket, mert ők népszerűek és tehetségesek voltak (nemhiába futottak be a csatorna után ennyire), és rengeteg pénze származott ebből a csatornának. Meg hát azért is, mert azok a soroztot és filmek nézhetőek voltak, ezek meg hát sajnos nem azok. Egyszerűen nem tudnak mit kitalálni, és erőltetik ami nem megy.
2012. augusztus 21. 17:48
Én nem tudodom, hogy vagytok vele, de szerintem a Selena-Miley-Demi trió ugyanúgy nem érdemli meg a Disney-sztár elnevezést, mint ez a három új lány.Véleményem szerint Simba, Csipkerózsika, Belle, Mickey egér és még sokan mások a Disney igazi csillagai.Szegény Walt bácsi forog a sírjában.:-(
2012. augusztus 21. 17:48
Hiányzik de nagyon a régi igazi nem bugyuta sorozatokkal teli Disney(nem a hannah montánás korszakra gondolok)ami tele volt jobbnál jobb gyönyörű,szív szorító mesékkel.Én komoly lány vagyok többnyire de azok a mesék azoknak is elragadták a szívüket akik egyébként felnőttek voltak már.
2012. augusztus 21. 17:53
csibus0128:A számból vetted ki a szót,teljesen egyetértek
! Az a fantasztikus,mesékkel teli varázslatos kastély amit Walt Disney alkotott mára már lerombolták és megszégyenítették Walt Disney nevét hülyeségekkel teli sorozatokkal (talán volt egy-két kivétel) egyszóval szörnyű amit ez a csatorna művel,ráadásul alig van köze a csodálatos emberhez,Walt Disney-hez.
2012. augusztus 21. 17:55
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
ez már mind tehetségtelen... Nem lehet ilyen egyszerűen pótolni a jó színészeket selejtekkel. hiába ott van Selena most hiába akarják 3 szutyokkal pótolni hiába több ha rosszabb.. nem a mennyiség hanem a minőség legyen a lényeg...
2012. augusztus 21. 18:15
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
hát miley meg selena nyomába úgyse fognak érni. demit nem szerettem, de ezek még annyira se szimpik mint ő.
meg ennek a három új disney"sztárnak" már tényleg nincs se hangja meg semmi. szerintem átlagosak.
meg ennek a három új disney"sztárnak" már tényleg nincs se hangja meg semmi. szerintem átlagosak.
2012. augusztus 21. 18:19
Nekem az eredeti Disney filmek voltak a kedvenceim mint a Csipkerózsika, az Aliz, a Hófehérke és hasonlók. A mai sorozatok már erőltetettek, és talán még Miley és Demi volt a disneyben az Original után a legjobb, de ezek már eszméletlenül hülyeségek..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: