Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 21. 13:16
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Az előző generáció sokkal jobb volt... Nekem egyáltalán nem szimpatikusak az újak, kivéve Kelli-t akit még nem láttam műsorban. De egy biztos nem szárnyalják túl Selenát SOHA!
2012. augusztus 21. 13:17
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
úristen egyre rosszabb ezért nemis nézem már csak nagyon ritkán a pihineas és ferb az amit szeretek mert az aranyos de az ilyen "sorozatokat" rühellem...
a jövő gyerekei már nem is fognak normális meséket nézni mint mi
nemmintha a mostani kicsik jobb meséket néznének mint ezek.. a hugom is pff na mindegy :'| (n)
2012. augusztus 21. 13:40
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Hayley.5 , nekem is ők a legszimpatikusabbak.
Bár Stefanie Scott-ot láttam a Bar/átkok-ban és a Zsenipalántákban is, Kelli Berglund-ot nem ismerem, Olivia Holt sorozatát pedig nem nézem.
Tehát nekem mindenképpen Selenáék voltak a nyerők.
Bár Stefanie Scott-ot láttam a Bar/átkok-ban és a Zsenipalántákban is, Kelli Berglund-ot nem ismerem, Olivia Holt sorozatát pedig nem nézem.
Tehát nekem mindenképpen Selenáék voltak a nyerők.
2012. augusztus 21. 13:43
Walter Disney komolyan sírva fakadnak ha ezt meglátná. Ez már nem Disney! Hol maradnak az aranyos mesék? És miért kell ennyi fa**ággal terhelni a Disney-t? Sajnálom hogy már a mostani kisgyerekek sem élhetik át a Hamupipőke, Oroszlánkirály és egyebek élményeit. Ma már nem is érdemes nézni a Disney csatornát, mert ez már nem az igazi Disney, egyszerűen irritálóak a sorozatok, és az újabb "Disney"-s tucatfilmek. A Hannah Montana, H2o, Wizard of W. P. még oké volt, na de ez a Zsenipalánták, Shake it up..
Sajnálom hogy nincs többé igazi Disney, mint volt.
Sajnálom hogy nincs többé igazi Disney, mint volt.
2012. augusztus 21. 13:44
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
elég irritáló a fejük kivéve Kellinek de őt nem ismerem. Szerintem az elöző generáció sokkal jobb volt, és bármennyire is legyenek szimpatikusak és jók Selenánál SOHA nem lesznek jobbak, soha!
2012. augusztus 21. 13:51
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Selena,Demi,Miley szerintem jobbak voltak én is akkor voltam 13-14-15 éves ha nézem valamelyiknek a sorozatát még most is tetszik de ezek az újak nem tetszenek úgy, nem fogják tudni pótolni Mileyékat
2012. augusztus 21. 14:02
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
ááááh...ugyan már!!! komolyan mondom a Disney mostanában sorra gyártja a rosszabbnál rosszabb sorozatokat...! nem volt még elég??!! ez a kettő szőke picsa annyira irritáló hogy mindjárt rókáznom kell!!! Kelli viszont tök szimpi!!
de komolyan hova tűntek a JÓ sorozatok??? A mostaniak annyira műk!!! Ki a fene van otthon 10 cm-s magassarkúban???!!! a sztorik is iszonyat valószínűtlenek! már nem vagyok olyan "kis pisis" de akkor is inkább megnézem a Hófehérkét mint az ilyen baromságokat!! egyszerűen szánalmas!!!
2012. augusztus 21. 14:03
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
A rég Disney csillagokat senki nem pótolhatja . Más részt amik most mennek rajta azok nem valami jók kivétel a Jessie. Senki nem pótolhatja azokat a színészeket akik régen voltak a Disneynél és amik ugye most mennek azokban meg olyan nyomrék poénok vannak ... Szerintem így ez a csatorna most veszíteni fognak a nézetségből . Akkor ha beszüntetik azokat a sorozatokat a 4. évad után vagy a 3. mind1 akkor csináljanak belőle filemt vagy valami hasonlót ... :/
2012. augusztus 21. 14:21
|
|
timi2772visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 3 Azonosító: 145565 offline
|
Őket nem lehet pótolni.! Amikor még ez a generáció volt ott ültem non-stop a tv előt és vártam a kedvenc Disney sorozatom.De most már nem érdemes /: Most is vannak még jó sorozatok pl.: Jessie,Good Luck Charlie,Shake it Up ..
De ott van a zsenipalánták meg a többi ilyen hülyeség :/ Demi-Selena örök kedven és pótolhathatlanok
Mileyről csak annyit,hogy szerettem a Hannah Montanát,nagy fan voltam..de ma már képtelen vagyok megnézni egy olyan filmet amibe Miley szerepel >.< Nagyon irritáló lett.
Nem tusom mér :S
2012. augusztus 21. 14:43
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Viszlát Selena,Demi,Miley,(Emily)
Ezek....háááááááááááát...........nemtudom.............elmennek........de..........dena.
xd xpp
2012. augusztus 21. 15:09
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Egyik tehetségtelenebb, mint a másik...
2012. augusztus 21. 15:15
Hála istenek már kinőtem a Diseny korszakomat! Egyébként a két szőke nem valami szimpatikus de Kelli Berglund nekem szimpi!
2012. augusztus 21. 15:17
Hollywood: Egyik történetben sincsenek normális viccek. Bevágják a röhögő hangokat, pedig nem is volt semmi vicc benne.
2012. augusztus 21. 15:41
Nekem Stefanie szimpatikus, sőt a zsenipalánták című sorozatot is inkább miatta nézem mintsem China miatt...azért hiányozni fog Miley,Demi és Selena a képernyőről...
2012. augusztus 21. 16:14
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
A régebbiekhez kéepst nekem most nem igazán jönnek be. 
Nekem az igazi disney kedveseim Miley, Demi, Mitchel Musso, David Henrie, Emily Osment meg még sorolhatnám...
delehet ez azért is van ,mert már én is lassan 18 leszek.
Mileyék-on nőttem fel.
Nekem az igazi disney kedveseim Miley, Demi, Mitchel Musso, David Henrie, Emily Osment meg még sorolhatnám...
delehet ez azért is van ,mert már én is lassan 18 leszek.
2012. augusztus 21. 16:18
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Mileyt,Demit és Selenát lehetetlen pótolni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: