Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 21. 11:36
A Disney Channel mondhatom,nagyon kreatív
Könyörgőm mikor lesz már vége ennek az agyament hülyeségekkel teli csatornának?
2012. augusztus 21. 11:45
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
a régiek jobbak:/
2012. augusztus 21. 11:55
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem azzal van a bajom, hogy kiöregedtek színészek és le kellett őket cserélni, hanem azzal, hogy a műsorok és egyre rosszabbak. A Hannah Montana és a WOWP mennyivel jobbak voltak, mint a zsenipalánták vagy a jessie. Egyedül ami jó még, az a Sok sikert, Charlie!
2012. augusztus 21. 12:02
A régiekből van akit szeretek pl Miley és Demi, de amúgy nem tudom. Amelyik sorozatot nagyon imádtam az a Zack és Cody volt
:D
2012. augusztus 21. 12:03
Vikci2000:14-19 évesek csak úgy szólok,nem a Disney Channelt nézik.Ők sokkal komolyabb,normálisabb filmeket,sorozatokat néznek úgy mint én
.És hogy jön ide a minimax :101:? Am te nem bírod ki még véletlenül se hogy ne szólj be valakinek?A Disney channel helyett tudod sokkal értelmesebb csatornák is vannak 9 éveseknek.Mondjuk..az Animax
.Az való a 9 éveseknek
Inkább mint a Disney
2012. augusztus 21. 12:05
Vikci2000:Am,a 19 évesek már nem gyerekek,ezt tudhatnád
2012. augusztus 21. 12:06
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
A címen ki akadtam. Senki nem tud Selena nyomdokaiba lépni!!!! Se Demiébe se Mileyéba, ők utánozhatatlan személyek nem lehet belőlük még 1. Szánalmasok vagytok emberek -.- mellesleg ezek közül a drágaságos senkik közül senki nem ér fel Sellyhez, Demihez és Mileyhoz.
2012. augusztus 21. 12:10
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
nekem hiányzik a WOWP,a Hannah Montana és a Sonny,a sztárjelölt :/ ezeken nőttem fel
a mostani sorozatokban a poénok szörnyen erőltettetek,a sztori pedig unalmas,nem szól semmiről. A Sok sikert,Charlie! talán már az egyetlen jó sorozat a Phineas és Ferb mellett.
2012. augusztus 21. 12:12
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
úristen Lexy csak 16 éves?
2012. augusztus 21. 12:15
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Ch.. a Disney-is egy rakás sz@r lett. (már elnézést) Ezekkel a sztárokkal nőttem fel és azt hiszem ezúttal nőttem ki ebből az egészből egyaránt.
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. augusztus 21. 12:21
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Minden normális sorozatnak lassan vége a Disney-n. Hannah Montana már nincs, WOWP-ot nagyon ritkán adnak, Sonny éjfélkor van, Sok Siker Charliet ha kifogom örvendezek, Benne vagyok a Bandában sincs, nah és vannak az elviselhető sorozatok mint pl.: Királyi Páros, Harcra Fel. De amitől rosszúl leszek és nem értem h ezeket milyen fogyatékosok nézik A Kis Zseni Palánták meg a Jessie uuhhh még a hideg is ki ráz tőlük idiótaságok. Kb az 5 éves korosztályt érdekli de onnan is csak a nagyon bugyuta embereket. Jah elnézést a Zack és Codyt és keveset adják és új részek soha sincsenek amikor már újra a hotelban vannak, még mindig nem adják őket. Ezért szokok rá szépen lassan a TV2 és az RTL klub műsoraira mert értelmi fogyatékosoknak való műsorokat adnak a Disney-n. Megjegyzem a Jetix club ezerszer jobb volt!!!
2012. augusztus 21. 12:22
persze ezuttal se a legismertebb új Disney sztárokról van szó mint Zendaya - Bella , China , Stefanie Scott viszont tényleg tehetséges , ám szerintem a DCn a legsikeresebbek akik már hosszabb ideje vannak a Disneynél az Debby Ryan 2008 óta , valamint Bridgit Mendler aki szintén 2008 óta bukkant fel sorozatokban egészen addig amíg el nem kezdődött a sok sikert Charlie 2010 ben
2012. augusztus 21. 12:28
Selena111 , kit érdekel a te véleményed , az vagy te fogyatékos , tudod sokan nézik ezeket , ha tényleg senki nem nézné nem adnák , ha ennyire nem szereted igaz ne nézd a Disney Csatornát ennyit , ki kíváncsi a te véleményedre tartottad volna meg magadnak ,legalább a sok sikert Charlie val egyet értek veled , és kicsit dühös lettem neharagudj ezzel nem akartalak megsérteni , csak ha így gondolod nem kell kiírni , és elnézést tényleg ha megsértettelek volna
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.