Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. november 12. 14:49
de jó hogy olivia is az új disney sztárok között van nagyon szeretem ezt a csajt imádom
2012. november 17. 19:17
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Nehéz a búcsúzás de olivia nekem nagyon szimpatikus.
2012. november 25. 00:28
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Érdekes, én ebben a Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale korszakban illetve a Demi Lovato, Selena Gomez, Miley Cyrus, Jonas Brothers korszak végén nőttem fel, s bár nem tulajdonítottam nekik figyelmet, furcsa most, hogy róluk, és a többi cikkben olvasható új Disney csillagokról halvány lila gőzöm sincs
Ja, és vicces, hogy 3 éve keményen küzdök, mint disznó a jégen, hogy elvégezhessem a színisulit, és bekerüljek valami emberi helyre, ami nem kirakatszínház, ők meg itt vannak, nálam 5-6 évvel fiatalabban, ha nem több, és mindent készen kapnak, csak vihogni, affektálni meg ugrabugrálni kell a kamerák előtt, dől a lé, tobzódnak a rajongók, csá. Ajjajj, milyen nehéz is az élet csóró Magyarhonban.
2013. január 01. 21:24
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Most ezt minek? Érdekes én Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale, Demi Lovato, Selena Gomez, Miley Cyrus, Jonas Brothersen nöttem fel és kész! Szerintem ezek jobbak voltak, nem úgy mint a mostaniak akik lesznek! Mindegyik cicababa az a baj! :/
2013. január 01. 21:25
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Azaz áll mosoly az arcukon...UNDORÍTÓ!
2013. január 01. 23:03
|
encike1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 192968 offline
|
Egyet kell értenem b.vivien.13-mal ők voltak a legjobbak és mi az hgy egy 20 éves nem lehet már a disney-n????
2013. január 08. 20:43
|
|
Zitusssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 189747 offline
|
Szerintem is a régebbiek sokkal jobbak voltak, miért nem olyan mint a Reszkessetek betörők azt minden évben lejátszáák és szinte minden korosztály ismeri miért nem ismerhetné a Jonast, Mileyt és a többieket.
2013. február 03. 19:57
encike1999
szia , de 20 éves is lehet a Disney-n, furán van meg fogalmazva a cikkben , például Selena még most is a Disney-nél van , hiszen neki még lesz egy új Varázslók filmje a Disney idén, és nem amiatt hogy 20 éves lett Miley és Demi és azért nem lehetnek a Disney-nél, hanem Miley-t nem kell magyaráznom, otthagyta minnél előbb és ment játszani a nagy lányt. Demi pedig azért mert ugye rehabra ment amikor a Sonny a sztárjelölt 3.évadát forgatták volna és nem tehettek mást, végül megegyeztek , hogy elhagyja a Disney stúdióját, de ő legalább most is normálisan viselkedik. Egyébként Debby Ryan is idén lesz 20 éves és az ő új sorozata a Jessie még javában tart , szóval , hogy ki lesz Disney sztár az nem kortól függ.
szia , de 20 éves is lehet a Disney-n, furán van meg fogalmazva a cikkben , például Selena még most is a Disney-nél van , hiszen neki még lesz egy új Varázslók filmje a Disney idén, és nem amiatt hogy 20 éves lett Miley és Demi és azért nem lehetnek a Disney-nél, hanem Miley-t nem kell magyaráznom, otthagyta minnél előbb és ment játszani a nagy lányt. Demi pedig azért mert ugye rehabra ment amikor a Sonny a sztárjelölt 3.évadát forgatták volna és nem tehettek mást, végül megegyeztek , hogy elhagyja a Disney stúdióját, de ő legalább most is normálisan viselkedik. Egyébként Debby Ryan is idén lesz 20 éves és az ő új sorozata a Jessie még javában tart , szóval , hogy ki lesz Disney sztár az nem kortól függ.
2013. június 03. 18:35
Szegény Walt bácsi, most biztosan forog a sírjában, mert Ő ezzel az egésszel nem ezt akarta kifejezni. De azért gondoljatok bele: nem lehet leragadni a régi, rajzolt meséknél, egyszer tovább kell lépni úgyis. Csak hát lehetett volna ezt másképp is csinálni, és nem úgy, hogy mára az egész cég egy rakat sz#rt se ér.
2013. november 04. 09:19
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hát tény ,hogy a régiek jobbak volta..Ezek közül csak Stefanie Scottnak örülök... A násikrol sosem hallotam! Olivia meg nagyn unszimpatikus a számomra...
2014. január 10. 16:59
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Én Selelenának és Vanessának örülök a legjobban.
2014. január 14. 16:47
|
|
danielkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206340 offline
|
Selena volt a legjobb,de olivia is tehetséges.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: