Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 22. 11:16
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
szeretlem öket én
2012. augusztus 22. 11:31
Idézet (Kelsey @ 2012.08.22. 00:13)
@Teora:
Hát ez vicces. Miley, Demi és Selena nyávognak? És pont Hilary-t hozod fel? Hallottad már énekelni?!
No offense, én is szeretem, de azért Hilary sem egy Janis Joplin.
Hát ez vicces. Miley, Demi és Selena nyávognak? És pont Hilary-t hozod fel? Hallottad már énekelni?!
Ha nem zavar, én az újakra mondtam, hogy nyávogni fognak. Szövegértelmezési probléma...
2012. augusztus 22. 11:36
Háát... én a régieket jobban bírom, de talán azért mert azt szoktam meg. : ))
2012. augusztus 22. 11:56
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Szerintem a Starity-s felhasználók többsége, ugyanabba a generációba tartozik. Ez a generáció viszont Selena-s, Miley-s, Demi-s, Vanessa-s és Ashley-s Disney csatornán nőtt fel, ezért nem valószínű, hogy ugyanúgy fogjuk kedvelni az újabb színészpalántákat. Mi azokat szoktuk meg.
Ez ugyanolyan, amikor megkérdezed anyukádtól, hogy ki a kedvenc színésznője, ő pedig azt válaszolja, hogy Julia Roberts. Miért? Mert, amikor ő fiatal volt, Julia volt a híres, őt kedvelték sokan.
Ez ugyanolyan, amikor megkérdezed anyukádtól, hogy ki a kedvenc színésznője, ő pedig azt válaszolja, hogy Julia Roberts. Miért? Mert, amikor ő fiatal volt, Julia volt a híres, őt kedvelték sokan.
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2012. augusztus 22. 13:26
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Hát Miley-t, Sel-t és Demit NEM lehet pótolni!! Én mind3ójukért rajongok, és IGAZI rajongójuk vagyok... az új sorozatokat a disneyn már nem is kedvelem annyira...
2012. augusztus 22. 13:26
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
FashionLady teljesen igazad van.
2012. augusztus 22. 14:09
|
|
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline
|
hát szerinntem is a régiek jobbakk
2012. augusztus 22. 14:17
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
Miley,Selena,Demi...? Azt hiszik az ilyeneket lehet pótolni?!Tisztában vannak azzal mekkora rajongói táborra tettek szert sok-sok év alatt? korán kezdték és a sikerek mögött ott van a rengetek munka! Lehet hogy az újak is tehetségesek,de őket nem lehet helyettesíteni! Mind 3 sztár a színészet és az éneklés nagymesterei! Rosszul hitték,ha úgy gondolták hogy ugyanúgy szeretni fogjuk őket! Legalábbis én biztos nem!
2012. augusztus 22. 14:18
FashionLady:Egyetértek,habbár én nem örülök annak (apa ,anya miért nem mentetettek meg?) hogy szinte ezen a hülyeségen nőttem fel.Átkozom a napot amikor elkezdtem nézni a hülyeségekkel teli Disney Channelt.A régi Disney az igazi Disney volt a jó, ami most hol van?Pontosan lerombolták amit Walt Disney olyan nehezen felépített
És úgy látszik hogy még mindig folytatódnak a hülyeségekkel,baromságokkal teli sorozatok amik tele vannak értelmetlen ugrálásokkal és vigyorgásokkal.
2012. augusztus 22. 14:22
|
|
Emma Watson 2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 184012 offline
|
a régieket jobban szerettem
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2012. augusztus 22. 15:37
én nekem demi,selena és miley marad meg mint "disney sztárok". mert amikor elkezdtem nézni a disney csatornát,ők voltak benne az akkori "disney sztárok"
2012. augusztus 22. 15:42
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Egyre értelmetlenebb sorozatok mennek ezen a csatornán. Van két új, vagy legalábbis számomra új (nem követem nagy figyelemmel a Disney műsorkínálatát), az egyik itt is szerepel, az amiben karatéznak. Vagy valami hasonlót csinálnak. Egy fél részt láttam, amiben 2 fiú kibékült, hogy valakik miattuk jöjjenek össze. A másik az a királyos akármi. Mi a fene van a mai gyerekekkel? Basszus nézze a Minimaxot, h nagyon akarja. De ne ilyeneket, mint ami ebben megy. Régen sem volt sokkal jobb, de szerintem a Hannah Montana még ezeknél valamivel értelmesebb volt. Leginkább a neve zavar. Walt Disney (sok Disney-rajongó szerintem nem is tudja, ki az vagy mit csinált) szerintem ezek láttán a világból kirohanna. Az emlékére az ő meséit adhatnák, amiből a gyerekek tanulnak is valamit. A mostani sorozatokból csak rosszat tanulnak. Ha meg folytatják ezt az egészet, miért nem adnak neki MÁS nevet?
2012. augusztus 22. 15:51
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Idézet (Smiley2000 @ 2012.08.22. 14:17)
Miley,Selena,Demi...? Azt hiszik az ilyeneket lehet pótolni?!Tisztában vannak azzal mekkora rajongói táborra tettek szert sok-sok év alatt? korán kezdték és a sikerek mögött ott van a rengetek munka! Lehet hogy az újak is tehetségesek,de őket nem lehet helyettesíteni! Mind 3 sztár a színészet és az éneklés nagymesterei! Rosszul hitték,ha úgy gondolták hogy ugyanúgy szeretni fogjuk őket! Legalábbis én biztos nem!
Ez nem arról szól, hogy helyettesítsék őket. Selenáról nem tudok nyilatkozni, de Miley és Demi KILÉPETT a csatornától, amit szerintem nagyon jól tettek. A csatorna pedig további műsorokat akar gyártani, ami szereplők nélkül nem megy.
Tehát, "szereznek" pár vékony, szép lányt, akikre mi irígykedhetünk, és nézhetjük őket kezükben a legújabb telefonokkal, legszebb ruhákban, és akkora szerencsével, ami nem túl valószínű.
Azért húztam alá a "vékonyt", mert észrevételem szerint a testesebbek leginkább csak a "bénákat" alakítják. Miért?
Juj bocsi, kettőt írtam egymás alá...
2012. augusztus 22. 15:55
Nagyon sajnálom Demit, Selenát és Mileyt, de ez a három csaj is nagyon jó lesz. Olivia nagyon tetszik hisz a harcra fel sorozatban ő az egyetlen női szereplő és nagyon jó a karaktere is. Stefanie Scott is nagyon jó hisz a zsenipalántákban játszik és nem csak azért hanem azért is nagyra tartom amit csinál, hiszen a filmek, sorozatok szerep tanulása mellett még ott vannak a próbák is és még ezek után zenét is ad ki. Persze nekünk nem tudom hogy menne ha hirtelen felvennének egy filmbe vagy egy sorozatba szereplőnek. Kelli Berglundot ugyebár még nem ismerik a magyar nézők, de biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon fog tetszeni az embereknek. Visszatérve Selenára, Demire és Mileyra őket is fogjuk még látni. Ebben biztos vagyok. Habár a Disneyn régi filmekben, sorozatokban. De még biztos fogjuk látni őket zenéjük videóklippjében. Nagyon fognak mind a hárman hiányozni, hisz Selena a Wizards Of Waverly Place Alexa és a mi Hannah Montanank is fog hiányozni.
2012. augusztus 22. 16:30
én egyépként nagyon sajnálom hogy eltávoznak a disney channel-től de stifanie scott a kedvencem mindig kellenek változások sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.