Számos egykori Disney-csillag tölti be idén a huszadik életévét, a csatorna pedig máris gondoskodik az utánpótlásról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őrségváltás a Disney-csatornán
2012. augusztus 21. 09:26
én sem nézem már.meguntam hogy állandóan ismételnek
2012. augusztus 21. 09:30
nekem mindegy úgyse fogom nézni, még a csatornát se
messze kinőttem már belőle
messze kinőttem már belőle
2012. augusztus 21. 09:35
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
és majdnem mindegyiket nézem
2012. augusztus 21. 09:36
Azt nem tudom, mennyire lesznek majd híresek, de csinosak.
2012. augusztus 21. 09:37
|
|
HeyLyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 138 Csatolások: 1 Azonosító: 163197 offline
|
Steafnie Scott-ot már nagyon régóta szeretem, szerintem ő a legtehetségesebb a 'mai-Disney-sztárok' közül. Egyedül neki szurkolok a fent említettek közül.
2012. augusztus 21. 09:38
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Ezek?! Ezem miatt nem nézem azt a csatornát mert olyan sz*r műsorokat adnak.
2012. augusztus 21. 09:43
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Őszintén szólva,tavaly még megnéztem 1-2 epizódot az akkori sorozatokból unalmamban,de mostmár egyáltalán nem nézem a csatornát.Mindössze a H2O ismétléseket nézem meg késő este,de az ugye meg nem "Disney-sorozat".
A mostani újakra ha ránézek,lehet gonosznak fog hangzani,de SEMMIT nem látok bennük.
Szerintem egyikük sem sztárlakat,nem hiszem,h annyira felkapnák őket,mint mondjuk Miley-t vagy Selenát.
A mostani újakra ha ránézek,lehet gonosznak fog hangzani,de SEMMIT nem látok bennük.
2012. augusztus 21. 09:43
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szerintem a Selena Demi Miley és kortársaik közül vannak még páran akik a Disney nélkül is megállják a helyüket, de az utánnuk lévő generációknak sok esélyük nincsen, mert már a Disney sem arra megy, hogy tehetséges legyen valaki hanem eladható-de ne legyen igazam
2012. augusztus 21. 09:49
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nem igazán kedvelem az új generációt, ezért sem nézem már a Disney csatornát. Két sorozat van, amit igazán szeretek, a Király Páros, és a Kickin' it. Sem a Zsenipalánták, sem a Shake it Up nem nyűgözött le. Szerintem a mostani túlsztárolt sorozatok a legcsekélyebb mértékben sem érnek fel a régi műsorokhoz.
2012. augusztus 21. 09:51
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Hülye vagyok vagy nem vagy bunkó akkor előszőr is előre sajnálom,de úgy gondolom hogy az előző "generáció" Miley,Demi egyszerüen nem csak disneysek votlak hanem ők mindig is azok maradnak oké felnőttek és részemről egyre jobban szerettem őket ahogy lttom hogy próbálnak kitörni ebből de végülis ez hozta meg nekik a sikert ezek alányok a kezdő "csilagok" szépek rendesek biztos,de bennük nincs meg az a plusz ami a többiekben meg volt.De ez csak az én véleményem,végülis lehet hogy azok a gyerekek akik msot kezdik el nézni azoknak ők lesznek majd a kedvencek.Szóval,sok sikert nekik és remélem ők is sikeresek lesznek bár úgy látszik már azok
2012. augusztus 21. 09:54
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
hát ez szánalmas, de mit is várjunk? néhány évig a elhalmozzák a szereplőket mindennel, aztán repülhetnek. ez tényleg olyan, mint egy gyár. pár évet kiszolgál egy színész, aztán már semmire se jó, boldugoljon egyedül, jöhet a következő! -.-""" >.<
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

1 felhasználónak tetszik: