Nem azért, de bizonyos zenészekre nem csak egy koncertjükön ilyeneket dobálnak, mégsem hagyják abba a koncertet. Ordítanak egy a dobálózókkal, vagy még azt sem és nyomják tovább.
Annyira nem nagy ügy, mint amekkorát csinálnak belőle, de tudjuk ő "mainstream" előadónak számít, ezért fel kell fújni a dolgot.
(És szeretem Cher-t, csakhogy tisztázzuk.)
Vizeletes üvegekkel dobták meg Cher Lloydot
2012. augusztus 20. 22:21
2012. augusztus 20. 22:23
Amúgy ha valaki ilyet a közelemben csinálna, nem állnék jót magamért.
2012. augusztus 20. 22:24
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Ilyenról se hallottam még.... O.o
2012. augusztus 20. 22:32
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
_ToTo_ mutass fel többet majd kritizálj.Egy csepp jóindulat férhetett volna beléd.Te se vagy jobb azoknál az embereknél akik ezt tették. Chernek csak pár számát ismerem,talán enm neki van a legszebb hangja,de ilyen viselkedést egy ember aki mellesleg nem tett rosszat...nem érdemel.
2012. augusztus 20. 22:37
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
pff. sajnálom azokat a rajongókat, akiket tényleg érdekelt a koncert, mert pár idióta miatt kellett abbahagyni. egyébként meg tökre megértem chert.
2012. augusztus 20. 22:39
Miért?Miért kellet ezt csinálni?Mit tet Cher neki?Hmmm?Jaj az a izé!Ha engem dobot volna meg eskü megvetertem volna!Hülye,bolond ember!Elmebeteg!!!
Hogy lehet...jaj oké..
Remélem nem történik még ilyen mert megyek és kitekerem annak az embernek a fejét aki ezt teszi Cher-el!
Máskép:Imádlak CHER
Hogy lehet...jaj oké..
Remélem nem történik még ilyen mert megyek és kitekerem annak az embernek a fejét aki ezt teszi Cher-el!
Máskép:Imádlak CHER
2012. augusztus 20. 22:40
ezzel csak magukat minősítik a dobálók, és elrontották sok-sok rajongó és persze Cher estéjét. tényleg szégyen.
2012. augusztus 20. 23:01
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Látom sokan szidjátok TOTO hozzászólását, mikor van benne igazság, csak ki kéne nyitni az eddig bezárt kis szemeteket és fületeket
(off kommentet nem kérek)
2012. augusztus 20. 23:09
nem mondom hogy Cher olyan "hű de jó" énekes, de ezt akkor sem kellett volna......
2012. augusztus 20. 23:12
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
ahhoz, hogy valaki sztár legyen kell lennie az emberekben némi tiszteletnek iránta. ez a nő irányába ahogy látom semmi tisztelet nincs magyarul ő rohadtul nem sztár. csak kicsit tehetséges de ezért még nem kéne énekelnie. igazából léteznie sem...
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2012. augusztus 20. 23:15
nem vagyok egy Cher fan, de... ha valakit utálok, akkor sem dobálom meg üveggel.. max paradicsommal.
2012. augusztus 20. 23:27
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Szánalmas néhány ember
Most komolyan, ezzel mit értek el? Megbántottak és megaláztak egy nagyon rendes lányt, de ettől az ő életük nem lett jobb..sok értelme volt
2012. augusztus 20. 23:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Elég egyértelmű kifejezés volt részükről, én sem szeretem és nekem is elegem van belőle, nem mondom, hogy megérdemelte de akkor sem értem hogy miért tudtak csak így cselekedni? Én legalább is hiába utálok valakit, nem megyek a koncertjére de mindegy. Az egyik 1D tagot vagy Biebert is eltalálták valami üveggel, nem? Érdekes népség, nem félnek kimutatni az érzéseiket az biztos ...
2012. augusztus 20. 23:35
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szánalmas nem értem miért kell ezt csinálni szerintem cher fantasztikus műsort adott szóval nem értem miért voltak ekkora tahók..
2012. augusztus 20. 23:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Lazítsatok már, mert nektek is csak a szátok jár. Én dobálom fel a sok szart a szinpadra mostanában? Alig van olyan előadó akihez ne vágnának hozzá valamit, tampon, vizesflakon, tojás, soroljam még? Sírnom kéne azon ami történt? Vagy mit csináljak? Eljön az idő amikor olyan repül fel a színpadra ami robbani is fog? Arról is majd én tehetek, ugye?
Senki nem mondta, hogy ez így rendben van vagy ezt kell csinálni, de megtörtént, és ilyen hülye hírre nem lehet normálisan reagálni, ti is csak jajszegényeztek itt oldalakon át, de értelmes véleményt ti sem írtok.
Nem írok mindehová negatív véleményt - csak fáj nektek az igazság, de ha így is lenne, nem kötelező senkinek sem elolvasni amiket írok.
Nem beszélve arról, hogy idehaza be sem engednek flakonnal, üveggel még annyira sem, max papírpohárral amit a koncert területén veszel, oda hogyan került be? Ezen agyaljatok, ne azon, hogy nekem mi a véleményem, nem sértegettem senkit, ti viszont annál inkább.
Elég nagy dislike a közönség részéről, hogy megküldtek még jó pár flakont az első után ...
Senki nem mondta, hogy ez így rendben van vagy ezt kell csinálni, de megtörtént, és ilyen hülye hírre nem lehet normálisan reagálni, ti is csak jajszegényeztek itt oldalakon át, de értelmes véleményt ti sem írtok.
Nem írok mindehová negatív véleményt - csak fáj nektek az igazság, de ha így is lenne, nem kötelező senkinek sem elolvasni amiket írok.
Nem beszélve arról, hogy idehaza be sem engednek flakonnal, üveggel még annyira sem, max papírpohárral amit a koncert területén veszel, oda hogyan került be? Ezen agyaljatok, ne azon, hogy nekem mi a véleményem, nem sértegettem senkit, ti viszont annál inkább.
Elég nagy dislike a közönség részéről, hogy megküldtek még jó pár flakont az első után ...
2012. augusztus 20. 23:52
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Undorító, szánalmas, kiábrándító, visszataszító... sorolhatnám még. Attól, hogy alig üti meg a középszerűt ez a csaj, még nem kéne ilyen bunkó és éretlen módon bánni vele.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. augusztus 21. 00:28
Azt én sem értem, hogy akkor minek mentek el szerencsétlen Cher koncertjére ha nem is szeretik? Hiszen ha szeretnék akkor egyértelmű, hogy nem dobálják meg vizelettel..
De azt sem értem, hogy megint minek ide hozni a One Direction és Justin Biebert amikor nekik semmi keresnivalójuk ebben a cikkben.
(természetesen csak az én meglátásom szerint) Sajnálom Chert-t meg minden, de ez benne van a pakliba hiszen nem mindenki szereti őt. (én például szeretem, de az más)
De azt sem értem, hogy megint minek ide hozni a One Direction és Justin Biebert amikor nekik semmi keresnivalójuk ebben a cikkben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.