Idézet (Johinna @ 2012.09.04. 22:49)
Tom Jones, csak "szimplán" azzal, hogy a kisujját megmozdítja többet tesz, mint villájem valaha egyáltalán tudni fog. A legszánalmasabb, hogy Danny kapta a legkisebb gázsit, bár gyerekek legalább tudjuk/mondjuk számok nélkül is tudtuk/, hogy villájemmel ellentétben, ő nem kizárólag a pénz miatt csücsül abban a székben

Sajnálatos de ha neki így is megfelel ...

Mindegy, mi tudjuk hogy kinek van ott helye és ki a legjobb 'mentor'.
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.05. 06:47)
Hát igen, ez igaz, olvastam egy interjúban, hogy Danny nagyon szereti ezt csinálni, és a mai napig foglalkozik például Max Milnerrel, segít neki, meg a kölyök megy majd The Script koncertre előzenekarnak. Igen, itt úgy megy a gázsi, hogy ki milyen híres, ami nem fer mert mindenki ugyanazt a munkát végzi. Én lehet, hogy el se vállaltam volna Danny helyébe, mert ez azért gáz, de mivel ezt akarta csinálni

A válság mindenhol válság és a bandának is jót tesz egy kis hírnév. Én nem bánom, tegye, legalább látni a fejét és hallani az akcentusát.

Ennek fejében ne is keressen annyit mint W, hogy aztán ős is olyan tapló hülye majom legyen. Dannyke jól van így, kaphatna több pénzt is de beérjük ezzel, a semminél jobb és biztosan neki is megéri, csak azért csinálja. Igazságtalan de mindegy, az érdembeli győzelem az övé.