Jessie J-nek köszönhető egy kislány felépülése
2012. augusztus 20. 10:56
Nemes gesztus volt Jessie-től.
Büszke vagyok rá!
2012. augusztus 20. 11:00
Ilyen létezik?
Szerintem inkább az orvostudomány egy csoda és hogy mi mindent képesek emberek helyrehozni a tudomány segítségével. Ennyi erővel a magnóból is szólhatott volna a kedvenc dala, arra is felébred. Azért ne kezeljük már Jessie J-t hősként
...
2012. augusztus 20. 11:03
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Jaj,ez nagyon szép volt tőle,örülök,hogy vannak még ilyen emberek.
2012. augusztus 20. 11:06
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
szép volt tőle:)
2012. augusztus 20. 11:12
Húha, ezt nem teljesen értem..
Hallottam már zeneterápiáról, de azt pl. a rákos betegek gyógyulási szakaszában szokták alkalmazni. Nem hinném hogy pont ezért ébredt fel...
De mindegy. A lényeg hogy már jobban van. És tök lényegtelen mitől, Jessie akkor is kedves gesztust tudhat a magáénak ezzel a látogatással.
Hallottam már zeneterápiáról, de azt pl. a rákos betegek gyógyulási szakaszában szokták alkalmazni. Nem hinném hogy pont ezért ébredt fel...
De mindegy. A lényeg hogy már jobban van. És tök lényegtelen mitől, Jessie akkor is kedves gesztust tudhat a magáénak ezzel a látogatással.
2012. augusztus 20. 11:13
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jó tudni h vannak sztárok akik tesznek is valamit az emberekért nemcsak butitják őket :') (y)
2012. augusztus 20. 11:16
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle!
2012. augusztus 20. 11:28
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Nagyon kedves volt Jessitől:) És ezek a dolgok tényleg furcsák.
2012. augusztus 20. 11:36
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Hallelújá,hallelújá.......hallelúúújááá
2012. augusztus 20. 11:41
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.08.20. 10:44)
Anyukának az orvosoknak kéne (elsősorban) hálálkodni. Ők voltak akik kezelték a kislányt nem Jessie J aki egy szűk félórára bement, gondolom nem ingyen. A zene valóban csodálatos dolog,de az kizárt,hogy J dalra fakadt a gyereket meg se megfigyelés,semmire nem tartották bent tovább a kórházba,mert hirtelen olyan jól lett. Lehet nem teljesen van igazam,de ez a történet akkor is nagyon sántít,mellesleg elég reklám szagú. Valószínűleg Tyla állapota már így is sokat javult már Jessie J érkezése előtt,max. azt tudom elképzelni,hogy a kedvén dobott egy kicsit az,hogy ott volt vele kedvence. Viszont ide bökőt,hogy nem az énekesnő hangja támasztotta fel szegény gyereket a kómából,ez is csak egy jól megírt,itt-ott elferdített sztori. 
Teljesen egyetértek:)
1 felhasználónak tetszik:
Misao
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.