Kiálltak a rajongók Robert Pattinson mellett
2012. augusztus 20. 15:22
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Igazi rajongókhoz méltó viselkedés, le a kalappal előttük! És ezt most úgy írom, hogy én nem igazán szeretem Robertet. Mondjuk az interjúban tőle elhangzott dolgok 99%-val egyetértek, éretten kezeli a dolgokat, okosakat mondott. Ez értékelendő
2012. augusztus 20. 16:07
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Rob a király. Kristen meg sem érdemli..
2012. augusztus 20. 16:11
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Régen mindkettőt szerettem, ma viszont már bevallom, egyiket sem. Kristent nem kell különösebben bántani, ugyanis nem ez az egyetlen megcsalás az egész világon, és nem lett ettől maga a sátán. Mindig van valamilyen oka a megcsalásoknak. Valószínű, hogy nem szerették már annyira egymást, vagy épp Kristennek nem volt elég jó Rob. Kris nem számíthatott jobbra, hisz Robert nem kis színész és iszonyatosan nagy rajongótábora van, azok, akik bele vannak esve plátóian, azok mostRob nekiesnek Kristenhez. :/
2012. augusztus 20. 17:11
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ki nyavajog???O___O Hát Kristen biztos nem-.- Am de cuki Robert.*-*♥
2012. augusztus 20. 17:44
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Kristen örülhet hogy Robert tartja magát.
2012. augusztus 20. 18:34
hehehe.mint mondtam én is vigyorognék mint a tejbe tök,ha tudnám,hogy az aki megbántott most szenved
2012. augusztus 20. 18:35
Robert nagyon rendes, hogy nem húzza le Kristent az interjúkban, de Kristen benne lesz a Hófehér folytatásában, és nem is nyavajog. A történeteket is felvállalta, miért kell még mindig minden cikkben őt bántani? -.-" Teljesen jogos volt a kiborulása.
2012. augusztus 20. 18:54
|
|
unicum95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 152540 offline
|
A nyavajgós részt áz átírásban foglalták bele. Amikor a cikket írtam, ilyesmit nem is említettem. Higgyétek el, hogy én is nagyot néztem mikor megláttam, mert nagyrészt egyetértek Kristennel.
2012. augusztus 20. 19:54
|
|
Eliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182738 offline
|
Robert tényleg nagyon rendes és én is nagyon nagy rajongója vagyok de Kristennel is teljes mértékben eggyetértek.És a történteket felvállalta sőt még bocsánatot is kért...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: