Kiálltak a rajongók Robert Pattinson mellett
2012. augusztus 20. 10:50
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Egyetértek Rossio-val az utolsó mondat tényleg eerős volt... És nem is igaz. Bevallotta hogy ő is hibás de igaza van mert nem csak ő volt aki megcsalta az "élettársát". Mielőtt elkezdesz írni egy cikket nézz utána hogy miktörténtek!!!!
2012. augusztus 20. 10:56
Természetes h a rajongók kiállnak mellette. Mondjuk a királyi páros beszólás tényleg erős volt szerintem.
2012. augusztus 20. 10:57
Szerintem ebből már akkora dráma van, közben ez Kristen Robert és a rendező ügye. -.-
2012. augusztus 20. 11:03
Az 'Amerikának is kell egy királyi pár' kijelentést nem értem
Az amcsik tényleg ennyire hülyék?
Az utolsó nyavajgós mondat pedig eléggé csúnya volt. Ekkora részrehajlást ... A média is azt ülteti az emberek fejébe hogy Kristent utálni kell, nem csoda hogy NYAVAJOG
Az utolsó nyavajgós mondat pedig eléggé csúnya volt. Ekkora részrehajlást ... A média is azt ülteti az emberek fejébe hogy Kristent utálni kell, nem csoda hogy NYAVAJOG
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. augusztus 20. 11:05
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
elegem van már ebből:o a cikkíró nem igazán szeretheti Kristent:D
2012. augusztus 20. 11:16
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
valaki már Kristent is megvédhetné
nem akkora bűn mint amennyire a média meg a sajtó meg blablabla beállítja... és miért ne szólna h csak neki van ebből kára és annak a rendezőnek meg semmi?! pffff...
2012. augusztus 20. 11:17
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kezd már unalmas lenni ez a Kristen és Rob szakítás...
2012. augusztus 20. 11:18
|
|
NarutoEwiiiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 167550 offline
|
amúgy Kristennek nem hiszem h tetszett volna annyira Robert!
nem is baj különben meg Robert is tett róla h Kristen megcsalta mert ha velem foglalkozik a pasim ugy mint egy barátnővel akk nem "csalom" meg, szóval itt nem csak Kristen volt a híbás!!!!
2012. augusztus 20. 11:18
|
|
Pancakestar99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177892 offline
|
Oké, én elhiszem, hogy senki sem szereti most Kristent, de KÖNYÖRGÖM akadjatok már le a témáról!! Mindenkinek elege van belőle!!
2012. augusztus 20. 11:21
|
|
rekuci.98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 181624 offline
|
Ha a rendező ki kékült a feleségével akkor ők is végre kibékülhetnének amugy most láthatja robert h a rajongók kedvesek is tudnak lenni nem pedig olyanok mint ami egy másik cikkben volt.
2012. augusztus 20. 11:31
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Lehet, hogy Rupertnek megbocsájtott a felesége, de mit tudjuk Rob nem Rupert felesége, és valaki nem olyan könnyen megbocsájtó, mint egyesek.
2012. augusztus 20. 11:37
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Szerintem ez már unalmas. Egy ideig én is szerettem hozzászólni újonnan a témához, mostanra viszont elavult a téma. Mit kell ezen lovagolni? Rengeteg ilyen történik átlag emberek között is, egész nap ezt nyomnák a tévében, ha mindet leadnák. Nem csak ők az egyedüli sztárpár, akiknek a kapcsolatuk ilyen módon ment tönkre, ráadásul Rupert felesége szinte biztos, hogy teljesen elveszítette férje iránti bizalmát. Nyilván nem igazságos, hogy Kristen karrierjén csapódik a szakítás, de igazán túltehetné magát már mindenki a dolgon. Főleg, hogy ez is csak médiacirkusz Kristen részéről - nem védeni szeretném Robertet, de ha közelebbről megvizsgáljuk, nem ő az, aki mostanság keresi a sajtót ez ügyben.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.