Nem szűnik meg a Harry Potter-mánia
2012. augusztus 20. 14:28
|
|
egoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 120475 offline
|
Imádom a Harry Pottert!!! Elolvastam mindet hétszer, meg a filmeket is számtalanszor láttam. <3
2012. augusztus 20. 14:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Kár, hogy nem lesz már új könyv és új film..:/
2012. augusztus 20. 15:24
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
hát,én nem háromszor,hanem legalább 5x olvastam a könyveket...a filmeket is többször láttam,de a könyv az igazi.kéne Rowlingnak írnia Pitonról egy regénysorozatot.szerintem nem csak engem érdekelne...
2012. augusztus 20. 16:09
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nem értem miért de utálom a Harry Pottert. Több részt is megnéztem hátha megkedvelem de semmi :S
2012. augusztus 20. 16:21
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Nem hinném, hogy Rowlingnak irigységre lenne oka. Több millióan imádják őt, királynőnek nevezik, nem hinném, hogy egy háromkötetes újdonság miatt kéne aggódnia. Ő már örökké az "Our Queen" .
Nagyon örülök neki, hogy foglalkozik velünk még, én szívesen olvasnék tőle Dracoról, Pitonról, Bellatrixról és a Weasley ikrekről.
)
Nagyon örülök neki, hogy foglalkozik velünk még, én szívesen olvasnék tőle Dracoról, Pitonról, Bellatrixról és a Weasley ikrekről.
2012. augusztus 20. 16:26
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Average Girl én is egyetértek!!!
2012. augusztus 20. 18:31
berezelt rowling,mert lelökték a trónról.igy szeretné vissza szerezni az elsö helyet
2012. augusztus 21. 09:01
vicus0120..ez már sokkal ezelőtt ki lett találva,én kérek elnézést hogy nem írtam meg előbb. Ja és amit állítasz hülyeség,ugyanis szerintem pont Rowlingnak nem lenne oka berezelni. Őt milliók tartják szinte istennőnek.
A HP örök.
A HP örök.
2012. augusztus 21. 13:27
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Harry Poter Forever .. And Ever
..
..
2012. augusztus 21. 18:20
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
vicus-ka- mi a fenéről beszélsz??? !!! -mivagyte mongolidióta??(a gyengébbek kedveért az egy agyi betegség) Mi az hogy Rowling berezelt??!! :""DDD már majdnem 2 éve vége a HP-nek, természetes hogy lesznek új sikerek! Épp eszű ember , főleg nem egy híresség nem irigykedik , büszke rá hogy 2 év után valaki tudott "méltó"-t alkotni, az ő sikeréhez mérve! egyébként biztos vagyok benne hogy az éhezök viadla nem előzte meg a HP könyveket, csak mert egy hülye magazin ezt írja?? :ÉÉ Ami meg ezt illeti: HP FOREVER ..and EVER!!
Harry Potter Over but not forgotten! *w*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: