Hát tudjátok, tényleg nem akarom itt lelohasztani a hangulatot, de ezt már tényleg nem igazán brom magamban tartani..3 hónap..3 hónap és nyakunkon az április, vele együtt pedig a WrestleMaania XXIX is.. és őszintén szólva, tudom, hogy eljön, tudom, hogy már nincs mit tenni, mert ha tényleg "itt az idő", akkor már vége..és tudom, hogy Rey sem ma kezdte, de csak nem rég szerettem meg, nincs még 1 éve..és már "el kell veszítsem"?! És igen, nagyon jól tudom, hogy még azután is fent lesz majd Twitteren, hogy visszavonul, és néha akkor is írni fog majd, de az már nem ugyanolyan..annyira, ha hülyén is hangzik, de megnyugtat, hogy olvasom a nevét mikor másnap megnézem, hogy mi lett a Raw vagy a SmackDown eredménye, és az sem érdekelt, ha vesztett, csak láttam a nevét, és még ott van.. de ha elmegy..tudom, hogy sokatok kedvence már nincs a cégnél (köztük Hunter sem) de én nem tudom mit fogok majd kezdeni..hisz már most a sírás kerülget, komolyan mondom, mert annyira nagyon szeretem, és nem csak úgy, hanem, toszta szívemből tisztelem és szeretem, és Zitu meg tudja mondani mit produkáltam szombaton, mikor megláttam, lelőni nem lehetett engem..de..de ha belegondolok, hogy 3 hónap múlva már nem látom...én..fogalmam sincs..